Dženifer Lopez: Dugo mi je trebalo da shvatim da sam zlostavljana!

Ispovest u memoarima Prava ljubav

Dženifer Lopez: Dugo mi je trebalo da shvatim da sam zlostavljana!

Pop kultura -
Da li je psihičko nasilje bio glavni razlog zašto je Dženifer Lopez napustila supruga Marka Entonija? Pevačica je više o razvodu otkrila u memoarima "Prava ljubav"

Četrdesetpetogodišnja Dženifer se u svojim memoarima prisetila dana kada je shvatila da je njen brak gotov, kao i misli koje su joj tada bile u glavi.

Pevačica se tog jula 2011. godine nalazila na snimanju, a par dana pre je slavila sedmu godišnjicu braka, njeni blizanci Maks i Ema su uživali u srećnom detinjstvu, a najnoviji singl "On the Floor" je obarao svetske liste. Iako je sve spolja bilo savršeno, Dženifer je u sebi vodila pravi rat.

Dženifer i Mark su javno objavili da se razvode 15. jula 2011. godine. "Najteži dan u mom životu“, napisala je.

Tokom sedmogodišnjeg braka Dženifer nikada nije previše govorila o svojoj vezi, ali je jednom prilikom naglasila da su njih dvoje poput "Sonija i Šer", što je podstaklo spekulacije o njihovom problematičnom odnosu.

"Muškarac me nikada nije udario, nisam imala podliv ispod oka ili rascepanu usnu, ali bila sam zlostavljana na druge načine: mentalno, emocionalno, verbalno. Znam kakav je osećaj kada neko koga voliš postupa prema tebi užasno“, osvrnula se Dženifer na prethodne veze.

Lopezova kaže da joj je trebalo mnogo godina, ali i veza da nauči kako da prepozna da je emotivno zlostavljana. "Svaki minut u takvoj vezi, svako prihvatanje takvog ponašanja je i svojevrsno prihvatanje zlostavljanja“, zaključila je.

(Super žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track