Džoan Rivers isplanirala sahranu: Želim da mi Meril Strip plače na pet različitih akcenata
Foto: Daily Mail

Ćerka će joj ispuniti želju

Džoan Rivers isplanirala sahranu: Želim da mi Meril Strip plače na pet različitih akcenata

Pop kultura -
Želim da moja sahrana bude ogroman šou-biz događaj, sa svetlima, kamerom, akcijom. Želim posluženje, paparace, nek publicista napravi scenu

Komičarka Džoan Rivers koja je umrla u 81. godini svog života, nakon što je tokom operacije glasnih žica prestala da diše, do detalja je isplanirala sopstvenu sahranu u svojoj knjizi „Mrzim sve...uključujući sebe“... Pokojna komičarka je još pre nekoliko godina izdala knjigu u kojoj je do detalja napisala kakvu bi sahranu poželela, te se obratila svojoj ćerki Melisi.

"Kada umrem – i da, Melisa taj dan će doći i sve će biti na tvoje ime, želim da moja sahrana bude ogroman šou-biz događaj, sa svetlima, kamerom, akcijom. Želim posluženje, paparace, nek publicista napravi scenu! Želim da u potpunosti bude Holivud. Ne želim rabina koji nešto priča, želim da Meril Strip plače na pet različitih akcenata. Ne želim hvalospeve, želim da mi Bobi Vinton uzme glavu i otpeva pesmu. Želim da izgledam divno, lepša mrtva nego živa. Nek me sahrane u Valentinovoj haljini. I želim ventilatore tako da mi čak i u kovčegu kosa leti baš kao i Bijonse“, napisala je u knjizi „Mrzim sve... uključujući sebe". Ćerka Melisa je odlučila da ispuni želju svoje majke, pa se tako na sahrani u Emaun-El hramu našao i crveni tepih koji će potom biti zakopan za pokojnom zvezdom.

"Mnoge zvezde su već potvrdile svoj dolazak, ali neće svima biti dozvoljeno da prođu tepihom“, kaže dobro obavešten izvor.

(super žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track