Džoan Rivers ubio lek propofol?
Foto: Beta

Zadesila je sudbina Majkla Džeksona

Džoan Rivers ubio lek propofol?

Pop kultura -
Sumnja se da je slavna komičarka primila ovaj snažni anestetik, koji je označen i kao glavni uzročnik smrti kralja popa

Nedugo nakon što je objavljeno da je Džoan Rivers preminula od posledica srčanog udara, u svetskim medijima pojavile su se informacije da je za njenu smrt zapravo kriv lek „propofol“.Ovaj snažni anestetik, koji usporava ritam disanja, smanjuje brzinu otkucaja srca i snižava krvni pritisak, svojevremeno je pronađen i u organizmu Majkla Džeksona i označen je kao glavni krivac za prerani odlazak „kralja popa“ sa ovoga sveta. Njujorški Zavod za zdravstvo ispituje zaposlene u klinici Jorkvil, u kojoj je Riversova umrla. Lekari su rekli da će u potpunosti sarađivati, pošto se sumnja da je Džoan primila „propofol“, odnosno da je pala u komu, iz koje se nije više probudila nakon što su joj dati sedativi kako bi mogla da se obavi endoskopija.

PRIJATELJI SE NA TVITERU OPROSTILI OD VODITELJKESamjuel L. DžeksonVoleli je ili mrzeli, svima će nedostajati Džoan Rivers. Poštovao sam njen humor. Bila je jedinstvena. Počivaj u miru.Vupi GoldbergPreminula je moja prijateljica Džoan Rivers. Još jednom da citiram Bilija Kristala... Ne postoje reči. Bon vojaž, Džoan.Džimi Kimel Izgubili smo velikana. Džoan Rivers je bila smešna sve do kraja.Kejti Peri Nema smisla da nosim sve te glupe kostime ako nema Džoan da ih „razdere“. Počivaj u miru, Džoan. Bila si jedna jedina.Umreću kad budem imala 100 godina, i to će se desiti pred publikomSet MejersPočivaj u miru, Džoan, silo prirode.

Plan sahraneŽELIM DA MI MERIL STRIP PLAČE NA PET NAGLASAKAPoznata po svom humoru, Džoan je na Tviteru napisala kakvu sahranu želi:- Kad umrem, želim da moja sahrana bude veliki šou-biz sa svetlima, kamerama, akcijom... Želim da to bude pravi Holivud. Hoću da Meril Strip plače na pet različitih naglasaka. Želim da Bobi Vinton podigne moju glavu i zapeva „Mr. Lonely“. Želim da izgledam prekrasno, bolje mrtva nego dok sam bila živa. Želim da budem sahranjena u haljini „Valentino“ i da Hari Vinston stavi oznaku na moj nožni prst. Želim ventilator, tako da i u sanduku moja kosa leprša kao Bijonsina.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track