EN HATAVEJ: Mnogo puta su mi rekli da nisam seksi!
Foto: AP

Nije marila za komentare

EN HATAVEJ: Mnogo puta su mi rekli da nisam seksi!

Pop kultura -
Puno njih mi je reklo da ne odgovaram za ulogu i ne mogu nabrojati koliko su mi puta rekli da nisam seksi, rekla je glumica

Holivudska glumica En Hatavej (31), koja krasi naslovnicu najnovijeg izdanja magazina "Harper's Bazaar", otkrila je da je ostajala bez uloga u filmovima jer su neki smatrali da nije dovoljno seksi.

U intervjuu koji je dala za novembarski broj magazina "Harper's Bazaar", oskarovka se osvrnula na nimalo ugodne trenutke u svojoj karijeri.

Filmski producenti su je odbijali uz objašnjenje da nije dovoljno seksi i da se ne uklapa.

"Iako sam postigla veliki uspeh, da kucnem u drvo, nije bilo lako. Puno njih mi je reklo da ne odgovaram za ulogu i ne mogu nabrojati koliko su mi puta rekli da nisam seksi", izjavila je glumica. "Samo zato što nisam uvek seksipilna ne znači da to ne mogu postati za određenu ulogu. To je ono što radim. Postajem drugačija, iskoristi svoju maštu, prijatelju", nadodala je.

Ali, umesto da se zamara s odbijanjima iz prošlosti, glumica se skinula u toples za "Harper's Bazaar". Nakon burne 2013. godine i borbi da pronađe posao, glumica tvrdi da je sada dobro. "Bila sam u krizi. Sad ću biti dobro. Zaista ću biti dobro. Reditelji su mi govorili: 'Mislim da si super. Savršena si za tu ulogu, ali ne znam kako će te publika prihvatiti'', priznala je.

Tvrdi i da smatra da joj je uloga u filmu "Interstellar", u kojem glumi sa Metujom Mekonahijem i koji s prikazivanjem kreće 5. novembra, spasila slavu. "Nakon što je objavljeno da sam dobila ulogu u filmu "Interstellar", srećom, telefon je opet počeo da zvoni', rekla je.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track