EVO ŠTA SVE KUPUJU BOGATI: Bijonse dala za barbiku 85.000 evra, Bred Pit pazario tenk!

Bacili gomilu novca

EVO ŠTA SVE KUPUJU BOGATI: Bijonse dala za barbiku 85.000 evra, Bred Pit pazario tenk!

Pop kultura -
Litka koju pevačica kupila za ćerku ručno je pravljena i ima 160 komada dragog kamenja u belom znatu

Kako biste se vi ponašali da ste bogati, da li biste bili u stanju da bacite gomilu novca na neku glupost, ili na stvar koja vam uopšte nije potrebna?

BIJONSE - BARBIKU ZA 85.000 DOLARAKada je Bijonskina ćerkica Blu Ajvi slavila prvi rođendan, dobila je od mame lutku barbiku, za koju je dala 85.000 dolara. Ručno je pravljena i ima 160 komada dragog kamenja u belom znatu. Šteta što devojčica neće moći da se igra sa njom dok ne napuni 18 godina.

TOM KRUZ - ULTRAZVUK APARAT ZA 200.000 DOLARAGlumac je u jednom intervjuu od otkrio da je kupio ultrazvučni aparat za 200.000 dolara kada je njegova, sada bivša supruga Kejti Holms bila u drugom stanju. Lekari kažu da je glumac na ovaj način ugrožavao svoje nerođeno dete, zato što bebu ne treba često izlagati bez preke potrebe, ultrazvučnom pregledu.

KETI PERI - KARTU ZA PUT U SVEMIR OD 200.000 DOLARAPop princeza je svom vereniku Raselu Brendu kupila kartu za putovanje u svemir za njegov 35. rođendan. Za te pare, Rasel će “Virdžin Galaktikom” leteti tri puta brže od brzine zvuka.

LEDI GAGA - ODEĆU MAJKLA DŽEKSONAPop ikona, Lejdi Gaga, kupila više od 50 komada odeće koja je pripadala Majklu Džeksonu, uključujući i jaknu za turneju “Bad”, koju je platila 240.000 dolara, i rukavice sa kristalima za više od 100.000 dolara.

BRED PIT - TENK PO NEPOZNATOJ CENIPo završetku snimanja filma, svaka filmska zvezda ima privlilegiju da sa sobom ponese suvenir ili dva sa snimanja. Obično je to nešto što ima sentimentalnu vrednost. Kada je Bred Pit završio zadnju klapu filma “Drugi svetski rat”, poželeo je da otkupi tenk T-54 iz sovjetske ere.

DŽEJ ZI - KONJA ZA 55 MILIONA DOLARASlavni reper kupio je punokrvnog konja, “Kalifornija Krom”, za čak 55 miliona dolara. “Ne volim što sam ga prodao, ali teško je bilo odbiti toliki novac. A i dobro je za konjske trke. Naša zajednica je srećna što je među nama sada i jedan pripadnik crne rase”, izjavio je vlasnik konja, Stiv Koburn.

ANĐELINA DŽOLI - VODOPAD

Za Bredov 48. rođendan, Anđelina je prošle godine svom izabranku kupila kuću sa vodopadom.

(Žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track