Studentska organizacija ESTIEM organizuje projekat Budi Coolturan
Foto: Promo

Kreiraj sebe

Studentska organizacija ESTIEM organizuje projekat Budi Coolturan

Pop kultura -
Budi Coolturan je projekat koji se bavi temom menadžmenta u kulturi i okuplja studente Univerziteta Beograda. Program projekta se sastoji iz dva dela: edukativnog i praktičnog

Već četvrtu godinu za redom, studentska organizacija ESTIEM (Evropsko udruženje studenata industrijskog inženjeringa i menadžmenta), sa Fakulteta organizacionih nauka u Beogradu, organizuje projekat "Budi Coolturan“, koji će se održati ove godine 25. i 26. oktobra u Zadužbini Ilije M. Kolarca.

"Budi Coolturan“ je projekat koji se bavi temom menadžmenta u kulturi i okuplja studente Univerziteta Beograda. Program projekta se sastoji iz dva dela: edukativnog i praktičnog.

Edukativni deo obuhvata dvodnevni seminar, gde će studenti imaju prilike da slušaju predavanja: Marka Čkonjevića, Marka Radenkovića, autora projekta Dizajn Inkubatora “Nova Iskra”, Jasmine Krstić Latinović i predstavnika Mixer festivala.

Predavanja imaju za cilj približavanje i podsticanje kulturne svesti među mlađom populacijom, kao i podsticanje na kreativnost i preuzimanje inicijative u ovoj sferi našeg života.

Praktični deo predstavlja rešavanje studije slučaja, zadatih od strane Zadužbine Ilije M. Kolarca i Guitar Art Festivala, gde studenti mogu da pristupe konceptu poslovanja ovih institucija. Istim se omogućuje praktična primena stečenih znanja kroz rešavanje realnih poslovnih problema i prepoznavanje tržišnih mogućnosti kulturnog koncepta.

Kroz rešavanje studija slučaja, realizuje se jedna od najvažnija ideja projekta „Budi Coolturan“ – integracija veština i znanja studenata umetničkih i organizacionih nauka, koja je neophodna za uspešan rast i održivi razvoj kulture u Srbiji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track