(FOTO) NISU IMALI MERU PA SE UNAKAZILI: Poznati koji su zavisni od plastičnih operacija!

Nekad su lepo izgledali

(FOTO) NISU IMALI MERU PA SE UNAKAZILI: Poznati koji su zavisni od plastičnih operacija!

Pop kultura -
Često nemaju meru pa toliko estetskih zahvata izvrše na sebi da izgledaju poput čudovišta
1 / 3 Foto: AP

Poznate ličnosti pod pritiskom da uvek moraju besprekorno da izgledaju, često nemaju meru pa toliko estetskih zahvata izvrše na sebi da izgledaju poput čudovišta.

Donatela Versaće je svakako jedna od dama svetskog džet seta, koja je izgled uništila operacijama. Ni sama ne zna koliko je zahvata do sada izgledala kako bi izgledal mlađe i lepše, međutim, postigla je sasvi suprotno.

Glumica Meg Rajan, prema ulogama poznatija i kao simpatična devojka iz komšiluka podlegla je holivudskom trendu. Iako je bila prirodno lepa, ipak je odlučila da "ode pod nož" i zauvek se upropasti.

Kim Novak, nekada je prosto sijala nesvakidašnjom lepotom. Danas je svoj izgled toliko promenila da izgleda gotovo neprepoznatljivo.Nakon niza korektivnih operacija, lice joj se potpuno izdeformisalo, pa je često na meti kritičara zbog sadašnjeg izgleda. Nisu samo dame te koje operacijama žele da osveže svoj izgled.

Miki Rurk takođe je jedan od čestih posetilaca plastičnih hirurga. Danas, nakon što je više puta ubacivao botoks, peglao bore i radio sitne korekcije na telu, izgleda sasvim drugačije.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track