(FOTO) OPUSTILE SE U EXIT KAMPU: Hrvatice, nije vam ovo Zrće!
Foto: Tanjug

Odomaćile se

(FOTO) OPUSTILE SE U EXIT KAMPU: Hrvatice, nije vam ovo Zrće!

Exit 2018 -
Exit kampu u Novom Sadu, koji je smešten na prošlogodišnjoj lokaciji između Spensa i stadiona "Karađorđe", do podne je "useljeno" 3.200 gostiju najboljeg muzičkog festivala u Evropi
1 / 12 Foto: Tanjug

Odomaćile se!Devojke iz Hrvatice poptuno su se opustile u Exit kampu i skinule su se u toples, odmarajući se i spremajući se za večerašnje otvaranje najluđe letnje žurke u Evropi.

Exit kampu u Novom Sadu, koji je smešten na prošlogodišnjoj lokaciji između Spensa i stadiona "Karađorđe", do podne je "useljeno" 3.200 gostiju najboljeg muzičkog festivala u Evropi.

"Najbrojniji gosti su iz Bugarske, Rumunije i Hrvatske, a van regiona imamo prilično velike grupe tradicionalnih gostiju koji dolaze iz Velike Britanije i Holandije", rekla je Vučkovićeva. Ona je kazala da se iz godine u godinu povećava broj zemalja iz kojih dolaze gosti u Exzitov kamp, pa tako ove godine po prvi put će u kampu biti smešteni "egzitaši " iz Bocvane i Tadžekistana.

Među posetiocima kampa su primećene i Hrvatice koje su se potpuno opustile i sa svojim jačim polovinama spremajući se za Exit koji večeras u 19 sati otvara svoje kapije i traje do 13. jula.

Bez dobrog piva ne može se zamisliti dobar provod.

Gosti pristižu sa svih strana.

Mnogi gosti Exit kampa ne mogu da dočekaju da muzički festival počne i s nestrpljenjem iščekuju da žurka počne.

Pozitivna atmosfera oseća se na svakom koraku.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track