(FOTO) POZNATE CICE NA PLAŽAMA: One baš znaju da uživaju!

Ovako letuju svetske lepotice

(FOTO) POZNATE CICE NA PLAŽAMA: One baš znaju da uživaju!

Pop kultura -
Poznate lepotice imaju tu privilegiju da mogu da uživaju na plažama širom sveta tokom čitave godne, ali svaka to radi na svoj način
1 / 7

Visoke temperature i jarko sunce lako nateraju svakoga da se razgoliti i ode na brčkanje na plaži ili bazenu. Poznate lepotice imaju tu privilegiju da mogu da uživaju na plažama širom sveta tokom čitave godne, ali svaka to radi na svoj način.

MIRANDA KERLepa manekenka i mama uživa na plaži i širi ljubav. Miranda je sa svojim fanovima na Tviteru podelila prelepu sliku na kojoj pozira u bikiniju sa animal printom, dok rukama pravi oblik srca. Za zgodnom Australijankom se sigurno svi okreću na plaži.

HAJDI KLUMHajdi je zagolicala maštu fanova slikom na kojoj se sunča u toplesu, ali se pobrinula da pokaže taman dovoljno, a da se ne vidi sve. Nemica se pohvalila ovom slikom, na kojoj uživa na tropskim ostrvima sunča se.

KARMEN ELEKTRA

Seksi glumica tvrdi da ona ovako izgleda dok gradi dvorac od peska. Karmen je zauzela jako zavodljivu pozu na peščanoj plaži, a na sebi ima jednodelni otvoreni kostim sa animal printom. Ona je samo još jednom pokazala zašto važi za jednu od najseksepilnijih žena Holivuda.

KORTNI KARDAŠIJANTrudna Kortni uživa na suncu i igra se sa ćerkom. Starleta se takođe putem društvenih mreža pohvalila ovom slikom koja deluje idilično. Kardašijanova očigledno uživa u trudnoć, i ne libi se da pokaže stomak u minijaturnom zlatnom bikiniju.

SELENA GOMEZ

Mlađana pevačica očigledno uživa u brčkanju u plićaku, i ne mari što se sva umazala peskom. Selena Gomez i minijaturnom žutim bikiniju izgleda zanosno, a tome dodatno doprinosi duga crna kosa i širok osmeh.

IRINA ŠAJKOvako izgleda jedna od najseksepilnijih žena sveta na plaži. Irina ponosno šeta kupaći koji jedva prekriva grudi, dok joj bujna kosa leluja na vetru. Zanosna Ruskinja ne prestaje da oduševljava muškarce, a ni žene ne mogu da budu ravnodušne kada je vide.

PETRA NEMCOVAPetra Nemcova je uživala na Haitiju, a na društvenim mrežama je odlučila da izrazi svoju zahvalnost prema prirodi. "Hvala prirodi na darovima sunca, mora i peska", napisala je zgodna Čehinja, dodavši da joj je Haiti omiljena zemlja na svetu.

zena

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track