Fotografija koja je promenila život jedne majke
Foto: Pinterest

Prihvatite sebe

Fotografija koja je promenila život jedne majke

Pop kultura -
Ovu ženu su fotografisala njena deca i poručila joj da na njoj izgleda prelepo, međutim, ona se iznenadila kada je videla fotografiju

Bridžit Vajt se iznenadila kada je među fotografijama ugledala onu na kojoj ne izgleda "dobro". Ovu ženu su fotografisala njena deca i poručila joj da na njoj izgleda prelepo.

"U trenutku kada sam htela da obrišem fotografiju, u sobu je ušao moj sin. "Da li znaš nešto o ovoj fotografiji?", pitala sam ga. Pokazala sam mu fotografiju, a on se nasmejao. "To je bilo na Tahou, izgledala si prelepo, morao sam da te fotografišem, mama", ispirčala je Bridžit.

Bila je ljuta na sina, sve što je videla na toj fotografiji bile su njene mane. A onda joj je i ćerka uputila sjajne reči: "Tako si lepa, obožavam ovu fotografiju".

Ma koliko se trudila da vidi ono što su njena deca videla, Bridžit nije uspevala.

"I dalje sam na fotografiji videla krupniju ženu, koja crnom odećom prikriva višak kilograma", rekla je. Bridžit je otkrila da nikada nije bila mršava i da je uvek bila svesna toga. Ali njena deca su učinila nešto neverovatno.

Kada je saznala šta ona misle o njenom izgledu, shvatila je da u njoj ima mnogo toga, mnogo značajnijeg od broja kilograma, ono što je čini lepom. Danas Bridžit ima najviše kilograma u poslednjih 10 godina. Međutim, na plaži sada nosi kupaće kostime i prave letnje haljine. Ponekad se pita da li su i godine uticale na njeno razmišljanje, pored uticaja njene dece. Ali traženje dodatnih uzroka je ne zanima.

"Više ne mrzim svoje telo. Ipak, ne odustajem od vežbanja i zdrave ishrane. Tih stvari ću se i dalje pridržavati jer želim da budem zdrava. Trenutno, volim svoj izgled ovakav kakav je. Želim da vidim sebe na način na koji me deca vide. Hvala vam, deco", poručila je Bridžit.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track