GALA: Slavica Eklston proslavila rođenje unuke u Srbiji!
Foto: Damir Dervisagic

Upriličila slavlje za prijatelje

GALA: Slavica Eklston proslavila rođenje unuke u Srbiji!

Pop kultura -
Gala Bivša supruga prvog čoveka Formule 1 okupila pola estrade na zabavi u Zemunu
1 / 4 Foto: Damir Dervisagic

Slavica Ekleston nedavno je tajno posetila Beograd kako bi i s prijateljima u Srbiji proslavila rođenje svoje unuke Sofije, koju je u martu ove godine rodila njena ćerka Tamara. Tom prilikom bivša supruga prvog čoveka Formule 1 Barnija Eklstona upriličila je veselje u jednom poznatom restoranu u Zemunu, gde najbogatija Srpkinja često ode za vreme svog boravka u prestonici.

Gošća... Ekstra Nena
Gošća... Ekstra Nena

Kako Kurir saznaje, gala proslavi prisustvovao je veliki broj uglednih društvenih delatnika iz naše zemlje, članovi diplomatskog kora, kao i Slavičini prijatelji iz sveta estrade, koji su doprineli da slavlje potraje do ranih jutarnjih časova. Iz sveta muzike u bogatoj svečanoj večeri uživali su Haris Džinović, Predrag Živković Tozovac, Goran Bregović, Ekstra Nena, Šerif Konjević, Ilda Šaulić i mnogi drugi.

Blistala... Ilda Šaulić
Blistala... Ilda Šaulić

Zabavljao goste... Predrag Živković Tozovac
Zabavljao goste... Predrag Živković Tozovac

- Slavica retko dolazi u Srbiju, a kako je pre pola godine postala baka, rešila je da počasti svoje prijatelje koji žive u Beogradu. Ona je angažovala veliki broj estradnih ličnosti, koje su svojim bogatim muzičkim repertoarom uveličale proslavu. U švedskom stolu uživali su njeni prijatelji iz Hrvatske, Srbije i Bosne i Hercegovine, koji su ponosnoj baki poželeli još unučića - priča izvor.

Pevao... Šerif Konjević
Pevao... Šerif Konjević

Inače, Slavica je u prestonici je boravila svega tri dana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track