GLASAJTE DA ODBRANIMO TITULU: Domaće zvezde podržale EXIT!

Glasanje do 27. oktobra

GLASAJTE DA ODBRANIMO TITULU: Domaće zvezde podržale EXIT!

Pop kultura -
EXIT festival je i ove godine, sedmi put po redu, nominovan u kategoriji najboljih velikih evropskih festivala u okviru EFA - European Festival Awards, najuticajnijeg evropskog festivalskog nagradnog takmičenja, nakon što je u januaru 2014. osvojio ovu nagradu na manifestaciji ’European Festival Awards 2013’!

Mnogobrojne muzičke, ali i glumačke zvezde iz Srbije i regiona priključile su se kampanji EXIT festivala za odbranu titule ‘Najboljeg velikog evropskog festivala’ na Evropskim festivalskim nagradama 2014!

Poziv na glasanje, koje traje do 27. oktobra, javnosti su uputili: Nikola Đuričko, Marko Nastić, Ajs Nigrutin - Bad Copy, Nemanja Kojić, Kojot - Eyesburn, Milan Mumin - Love Hunters, Đule - Van Gogh, Ida Prester - Lollobrigida, Nenad Pejović - KKN, Lav Bratuša - Darkwood Dub, Nikola Škorić aka Dragan Torbica - Državni posao, Slobodan Trkulja - Balkanopolis, Dr Pop - Atheist Rap i Sajsi MC.

http://www.youtube.com/watch?v=rfdAiWzUOb8

EXIT festival je i ove godine, sedmi put po redu, nominovan u kategoriji najboljih velikih evropskih festivala u okviru EFA - European Festival Awards, najuticajnijeg evropskog festivalskog nagradnog takmičenja, nakon što je u januaru 2014. osvojio ovu nagradu na manifestaciji ’European Festival Awards 2013’! EXIT je u borbi za nagradu u konkurenciji sa 37 festivala iz 14 zemalja, zajedno sa belgijskim festivalom Tomorrowland, danskim Roskilde, belgijskim Pukkelpop i španskim Primavera Sound.

Ukoliko i ti želiš da doprineseš da EXIT bude svrstan među deset najboljih evropskih festivala, glasaj do 27. oktobra putem ovog linka. U padajućem meniju odaberi EXIT festival u kategoriji „Best Major Festival“ (prva po redu).

Na istom mestu, možeš glasati i za Sea Dance festival, koji je na Evropskim festivalskim nagradama nominovan u čak dve kategorije. U padajućem meniju odaberi Sea Dance Festival u kategorijama „Best Medium - Sized Festival“ (druga po redu), kao i „Best New Festival“ (četvrta po redu).

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track