GLASAJTE ZA NAJBOLJI MUZIČKI FESTIVAL: Dajte svoj glas za Exit!
Foto: Pr

Još samo četiri dana

GLASAJTE ZA NAJBOLJI MUZIČKI FESTIVAL: Dajte svoj glas za Exit!

Exit 2018 -
Učešćem u glasanju, koje traje do 27. oktobra, možeš osvojiti ulaznice za neke od omiljenih festivala širom Evrope

Ostalo je još samo četiri dana do kraja glasanja za Evropske festivalske nagrade - European Festival Awards! I ove godine, sedmi put po redu, Exit je nominovan za "Najbolji veliki evropski festival", u konkurenciji sa 37 festivala iz 14 zemalja, zajedno sa belgijskim festivalom Tomorrowland, danskim Roskilde, belgijskim Pukkelpop i španskim Primavera Sound.

Svoj glas EXITu dale su mnogobrojne muzičke, ali i glumačke zvezde iz Srbije i regiona, priključi im se i ti! Učešćem u glasanju, koje traje do 27. oktobra, možeš osvojiti ulaznice za neke od omiljenih festivala širom Evrope!

http://www.youtube.com/watch?v=V46QYWvFpQk

Pored nominacije za EXIT, nakon premijernog izdanja Sea Dance Festivala, i ovaj jadranski festivalski biser je dobio nominacije na Evropskim festivalskim nagradama i to u dve kategorije: za „Najbolji novi festival“, kao i za „Najbolji festival srednje veličine“, te su sada oba festivala u okviru EXIT Avanture u konkurenciji za prestižne festivalske titule!I Sea Dance su podržale mnogobrojne zvezde iz regiona.

http://www.youtube.com/watch?v=hQ6gOpEbArg

Ako želiš da EXIT odbrani titulu najboljeg evropskog festivala svoj glas možeš dati OVDE. U padajućem meniju odaberi EXIT festival u kategoriji „Best Major Festival“ (prva po redu).

Na istom mestu, možeš glasati i za Sea Dance festival. U padajućem meniju odaberi Sea Dance Festival u kategorijama „Best Medium - Sized Festival“ (druga po redu), kao i „Best New Festival“ (četvrta po redu).

Ostavljanjem svojih ličnih podataka možeš da učestvuješ u nagradnoj igri, koja će možda baš tebi doneti po 2 VIP ulaznice za sve pobedničke festivale!

Takođe, ukoliko si na EXIT avanturi uživao u nastupima Stromae, Queens of the Stone Age, Mighty Oaks i Birth of Joy, možeš za njih glasati u kategorijama za hedlajnera godine - Headliner of the Year (Stromae i Queens of the Stone Age), Newcomer of the Year (Stromae, Mighty Oaks i Birth of Joy), kao i pesma godine - Anthem of the Year (Stromae - Papaoutai)Glasanje traje do 27. oktobra, a pobednici, koje bira publika iz cele Evrope, zajedno sa EFA žirijem, koji čine istaknuti pojedinci iz sveta festivalske industrije, biće proglašeni na ceremoniji dodele nagrada na festivalu Eurosonic Noorderslag u Groningenu u Holandiji 14. januara 2015.

Exit je u januaru 2014. osvojio nagradu za najbolji veliki evropski festival u 2013. godini na manifestaciji “European Festival Awards” sa 620.000 glasova iz celog sveta, među preko 300 festivala iz 34 države.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track