(VIDEO) GLUMICA SERIJE GIRLS: Na poslu moram da se trljam o spušten penis umotan najlonom!
Foto: Rojters

Objasnila kako radi

(VIDEO) GLUMICA SERIJE GIRLS: Na poslu moram da se trljam o spušten penis umotan najlonom!

Pop kultura -
Snimanje seksi scena uopšte nije seksi, a ni lako, kaže Lena Danam

Lena Danam u popularnoj seriji "Girls" igra Hanu, devojku koja, baš kao i ona, nema problema da uvek bude potpuno iskrena. Tako je u svojoj knjizi "Not that kind of girl" otkrila, i to veoma otvoreno, koliko joj je ne prija da snima scene seksa, iako je za to dobro plaćaju.

"Reći ćete, što se sad ova čudi pa to joj je posao. Da, to je moj posao, ali je **beno čudan. Većina drugih poslova se ipak ne sastoji od toga da se vaginom trljate o penis nekog frajeru. Pri tome, taj penis je spušten i umotan najlonom, a guza tog frajera prekrivena je s više pudera nego vaše lice jer se samo tako mogu sakriti silne bubuljice koje tipovi obično imaju", piše Lena.

Dodala je kako je na snimanjima imala i nekoliko vrlo nezgodnih iskustava. Pri tome, ona je navikla publiku da gotovo u svakoj epizodi serije "Girls" bude gola ili šetka se u vešu pri čemu su situacije kroz koje prolazi vrlo realne, pa otuda i tako bliske milionima gledalaca.

Ona u knjizi piše kako je slučajno kolegu udarila kolenom u međunožje, pa su morali da prave pauzu u snimanju, a otkrila je kako je ostala zaprepašćena jer je u sred scene otkrila da joj na grudima rastu dlake.

"Jednom sam čak našla kondom između guzova i to sedam sati nakon što sam se vratila kući", piše u svom stilu mlada glumica koja je zbog svog stila postala idol mnogim devojkama širom sveta. Inače, novi serijal je u pripremi, a publici je za sada ponuđen samo kratki tizer.

http://www.youtube.com/watch?v=x2uw0H-vACM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track