HAKERI PRODAJU SLIKE GOLIH GLUMICA: 350 dolara po komadu!
Foto: Printskrin

HAKERI PRODAJU SLIKE GOLIH GLUMICA: 350 dolara po komadu!

Pop kultura -
Trgovina slikama, pošto je inicajalno objavljeno više od 300 njih, nastavljena je preko nemačkog sajta Volafile

Ukoliko želite da vidite privatne golišave slike najvećih holivudskih zvezda moraćete da izdvojite 350 dolara po komadu, jer su ih hakeri za toliko ponudili na prodaju.

Trgovina slikama, pošto je inicajalno objavljeno više od 300 njih, nastavljena je preko nemačkog sajta Volafile. Tu se mogu naći na stotine novih fotografija Dženifer Lorens, Penelope Kruz, Rijane, olimpijke Mekajle Maruni...

Na sajtu se u realnom vremenu šeruju i kupuju slike, a korisnici ujedno mogu i sami da postavljaju nove slike, s tim što su one dostupne bez nadoknade samo na kratak vremenski period.

Glumica Dženifer Lorens progovorila je o njenim provatnim fotografijama koje su hakeri postavili na internet, optužujući ih za seksualni kriminal.

"Htela sam da napišem izvinjenje, ali ne znam kom bih se izvinila. Nisam imala šta da kažem. Najgore mi je bilo kada sam morala da pozovem oca i da mu kažem šta se desilo. Na sreću, igao je golf pa je bio dobro raspoložen", rekla je glumica. Ona kaže da se susrela sa mnogo neprijatnosti zbog hakovanja njenih privatnih fotografija.

"To je moje telo i moja stvar je kome ću da dozvolim da posmatra moje gole telo. Svaki put kada neko spomene fotografije, mene prekrije sram. Čak su i moji najbliži prijatelji rekli: "Oh, da, videli smo te". Strašno", rekla je mlada glumica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track