Homer Simpson o novoj sezoni, nuklearnoj energiji, budućnosti...

Simpsonovi

Homer Simpson o novoj sezoni, nuklearnoj energiji, budućnosti...

Pop kultura -
Posle 25 godina i 552 epizode Homer i njegova porodica sada se pripremaju za 26 sezonu popularne Foksove serija koja počinje u nedelju smrću jednog stanovnika Springfilda

Kao animirani pater familias TV komedije "Simpsonovi", Homer Simpson je osvojio Gremija, putovao u svemir, bio bejzbol maskota i gotovo uništio, a više puta i spasio Springfild.

Posle 25 godina i 552 epizode Homer i njegova porodica sada se pripremaju za 26 sezonu popularne Foksove serija koja počinje u nedelju smrću jednog stanovnika Springfilda. Potom će uslediti premijera Set Mekfarlejnove animirane serije "Family Guy" u kojoj će Grifinovi posetiti Simpsonove u Springfildu.

"Simpsonovi" su se na malim ekranima pojavili 1989. i najduža su animirana serija u istoriji američke televizije. Takođe su i najgledanije američka TV serija koju su svake sedmice pogleda 150 miliona ljudi u više od 100 zemalja.

Priče o ljubitelju krofni Homeru, njegovoj supruzi, domaćici Mardž, buntovnom Bartu, pametnici Lisi i bebi Megi u fiktivnom gradu Springstinu postale su neizostavni deo pop kulture. Uoči premijere nove sezone, gde će likovima glasove pozajmiti i Džejn Fonda i Vilijem Dafo, Rojters je, uz pomoć pisaca "Simpsonovih" uradio intervju sa Homerom o porodičnim ciljevima, planovima i nuklearnoj energiji.

Na pitanje šta sledi posle 552 avanture, Homer je odgovorio: "Clj mi je da jedno moje dete ode na koledž. Ostala dva su prepuštena sebi".

Homer je objasnio i da bi jednom prilikom želeo da ode u Brazil pod uslovom da niko ne proba da ga ubije, kao i da bi bio izuzetno srećan ako bi Krofna vila posetila Springfild.

U "intervjuu" Homer je govorio i o susretu sa Grifinovima iz "Family Guy"-a koje je nazvao "sjajnim novim prijateljima koje nikada više nećemo videti". Kada je reč o budućnosti njegove dece, Homer očekuje da će Bart otići u zatvor zbog nekog prekršaja, nada se da će Megi napokon progovoriti, a Lisa bi, kaže, volela da bude predsednik a on bi, pak, voleo da živi u Beloj kući "gde kuvar mora da ti sprema krmenadle kad god poželiš".

Budući da je mnogo godina proveo radeći u nuklearnoj elektrani u Springfildu, Homer je na pitanje šta misli o nuklearnoj energiji i da li bi jeo suši iz jezera Springfild rekao: "Nuklearna energija mi je podarila zdrav, seleni sjaj, čak i noću. Ne bih jeo suši uopšte, naročito pošto me umalo nije ubila japanska riba fugu".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track