HOROR: Brat Dženifer Hadson izbo ženinog ljubavnika!

Napad zbog ljubomore

HOROR: Brat Dženifer Hadson izbo ženinog ljubavnika!

Pop kultura -
Stefan Simpson završio je u pritvoru pošto je nepoznatom muškarcu više puta izbo lice, prsa i ruke nožem

Stefan Simpson (32) pobesneo je kada je u stanu kod supruge našao na njenog ljubavnika. Polubrat Dženifer Hadson (32) završio je u pritvoru pošto je nepoznatom muškarcu više puta izbo lice, prsa i ruke nožem.

U utorak je završio u pritvoru u Mičigenu, a očekuje se da će biti optužen za provalu i pokušaj ubistva. Policija nije sigurna je li meta napada bila njegova žena ili njezin ljubavnik.

Polubrat pevačice već ima povest porodičnog nasilja. Bio je na uslovnoj pošto je zbog napada na svoju suprugu.

"Žena se zaključala u kupatilo dok on nije otišao ", rekla je policija. Komšija koji je čuo buku ljubavnika je poronašao u lokvi krvi i pozvao je pomoć.

"Mislio sam da će umreti svakog trenutka jer je krvi bilo svuda. Izgledalo je strašno", rekao je komšija dodao da je Simpson i ranije dolazio otuđenoj supruzi te vrištao i lupao po vratima. Osumnjičeni se sam prijavio policiji, a žrtva će se oporaviti. Simpson, koji se proslavio kao natjecatelj showa 'Američki idol', i Hudson imaju istog oca, a 2008. godine prošli su kroz strašnu tragediju. Majku pjevačice, njezinog brata i nećaka ubio je William Belfour, otuđeni suprug njezine starije sestre Julije. Belfour je ovaj zločin počinio zbog Julijine veze s drugim muškarcem. Ustrijelio ih je u obiteljskoj kući u Chicagu. Služi doživotnu zatvorsku kaznu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track