IGRA PRESTOLA DOŽIVELA UDARAC: Dubrovačka crkva zabranila da Sersei prošeta gola!

Usporili snimanje

IGRA PRESTOLA DOŽIVELA UDARAC: Dubrovačka crkva zabranila da Sersei prošeta gola!

Pop kultura -
Glumica Lana Hedl trebalo je da snimi scenu u kojoj potpuno gola izlazi iz crkve, ali su čelnici crkve Sveti Nikola zabranili snimanje te scene, nazvavši je bogoljuljenjem

Produkcijski tim serije "Igra prestola" doživeo je ozbiljan udarac nakon što su obavešteni o zabrani snimanja jedne od krucijalnih scena. Naime dubrovačka crkva nije dozvolila da se Sersei prošeta gola gradom.

Snimanje pete sezone do sada je teklo po planu, međutim došlo je i do prve prepreke. Naime, glumica Lana Hedli, koja tumači ulogu prepredene kraljice Sersei Lanister, trebalo je da snimi scenu u kojoj potpuno gola izlazi iz crkve i korača ulicama. Međutim, kada su čuli za to, čelnici crkve Sveti Nikola zabranili su snimanje te scene, nazvavši je bogoljuljenjem.

Taj kadar jedan je od ključnih u epizodi, a simbolizuje Sersein hod "srama i iskupljenja". Izvori bliski ekipi serije kažu da će producenti morati da se okrenu alternativnom rešenju, i u krajnjem slučaju pribegnu izradi replike dubrovačke crkve, što će znatno usporiti snimanje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track