INTIMNA SVIRKA U CENTRU SAVA Džiboni: U maloj dvorani može da se oseti šta ko želi!
Foto: Damir Devišagić

Gibonni Acoustic

INTIMNA SVIRKA U CENTRU SAVA Džiboni: U maloj dvorani može da se oseti šta ko želi!

Pop kultura -
Nastup u velikoj dvorani je kao da si kuvar na velikoj svadbi za 1.000 ljudi. Ne možeš da menjaš meni, a u maloj dvorani je kao da kuvaš za svoj rođendan, pa možeš da osetiš točno šta ko želi, objasnio je pevač

Džiboni se vraća u Beograd sa dva specijalna prednovogodišnja koncerta nazvana "Gibonni Acoustic" 21. i 22. decembra u Sava centru, u organizaciji promoterske kuće Long Play.

Kantautor iz Splita poznat po osobenom spoju roka, savremenog popa i dalmatinskog zvuka, predstaviće se ovaj put beogradskoj publici na potpuno drugačiji način u odnosu na prethodni trijumfalni koncert u ispunjenoj Kombank areni - Džiboni se odlučio za intimniju akustičarsku svirku u prestižnom Sava centru!

"Kad se radi sportska dvorana, to je euforija, spektakl sa velikim razglasom i lajtom, pred 15.000-18.000 ljudi. Koncert u manjem prostoru je prisniji, dozvoljava ti da razgovaraš sa ljudima, ispričaš kako je neka pesma nastala... Nastup u velikoj dvorani je kao da si kuvar na velikoj svadbi za 1.000 ljudi. Ne možeš da menjaš meni, a u maloj dvorani je kao da kuvaš za svoj rođendan, pa možeš da osetiš točno šta ko želi", objašnjava Džiboni.Pevač velikih regionalnih hitova poput "Oprosti", "Žedam", "Libar", "Tempera"... kaže da će za koncerte "Gibonni Acoustic" svom vrhunskom bendu pridružiti neke od svojih starih saradnika koji su svojom virtuoznošću i dušom oplemenili mnoge njegove pesme.

"Verovatno ću odsvirati i neke pesme koje u Areni nisam. Neke balade ili jako intimne pesme. Volim da pevam onako kako se osećam. U velikoj dvorani atmosfera je uvek euforična i užarena, pa sama po sebi nameće pesme bržeg tempa, tako da mi je nastup u Sava centru odlična prilika za odsvirati neke pesme koje u Areni nisam", kaže Džiboni.

http://www.youtube.com/watch?v=rbcHZVKvgm8
http://www.youtube.com/watch?v=2rNTfl91pls

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track