IZBEGAO SMRT ZA DLAKU: Princ Hari imao saobraćajnu nesreću

Drama

IZBEGAO SMRT ZA DLAKU: Princ Hari imao saobraćajnu nesreću

Pop kultura -
Moticiklista iz pratnje princa Harija udario je u taksistu, a automobil u kojem je bio princ uspeo je da zaobiće učesnike u saobraćajki iako se kretalo velikom brzinom

Britanski princ Hari za dlaku je izbegao saobraćajnu nesreću kada se policajac iz njegove pratnje na motoru u punoj brzini sudario sa taksijem.

Princ Hari se za vreme nesreće nalazio u automobilu iza motora, ali na sreću njegov vozač, iako je vozio u punoj brzini, uspeo je da zaobiđe učesnike saobraćajne nesreće i vozilo zaustaviti na sigurnoj udaljenosti. Policajac koji je nakon pada s motora, preleteo udaljenost od desetak metara, brzo je pušten iz bolnice na kućno lečenje, dok je vozač taksija zadržan na lečenju, ali je u stabilnom stanju .

Brojni svedoci nesreće su potvrdili da je Hari bio vidno potresen. Jedan od očevidaca je video princa kako sedi u kolima i drži se za glavu, neprestano se odsvrčući da vidi kao su povređeni, a iz bezbednosnih razloga nije smeo da izađe iz kola.

"Bio je to pravi šok za sve na licu mesta, ali Hari je odahnuo kad je vidio da su policajci iz njegove pratnje odmah došli do unesrećenih i pružili im prvu pomoć," izjavio je jedan očevidac.

"Nisam video samu nesreću, ali sem došao sekund kada se desila. Bilo je stakla svuda, a dimili se iz automobila. Izgledalo je strašno. Najpotresnije mi je bilo kada sam video motociklustu koji leži nepomičan ", rekao je očevidac.

http://www.youtube.com/watch?v=KQ-z8dhqB_s

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track