Jovan Memedović: Nikada se više ne bih vratio u Beograd!
Foto: Facebook/sasvim Prirodno

Odmor na Drini

Jovan Memedović: Nikada se više ne bih vratio u Beograd!

Pop kultura -
Kada bi ovaj način života potrajao godinu dana, nikada se više ne bih vratio u Beograd, kaže popularni voditelj

Jedno od najpopularnijih TV lica kod nas, autor kultne emisije „Sasvim prirodno” Jovan Memedović godišnji odmor provodi na reci Drini.

"Već deset dana sam u šatoru u blizini Drine. Živim u poludivljini i odmaram se. Dosta vremena provodim na reci zbog ribolova. Kada bi ovaj način života potrajao godinu dana, nikada se više ne bih vratio u Beograd, osim zbog posla i zbog porodice. Sebe ovako vidim u budućnosti. Uprkos krizi, ovo je najjeftiniji odmor. Boravak u prirodi nema cenu", rekao je Jovan Memedović. Ovog vikenda autor emisije "Sasvim prirodno" će učestvovati i na 21. drinskoj regati.

"Ovu regatu pratim godinama. Ranije sam se spuštao pre ili posle regate, ali sada ću biti u masi ljudi. Inače, Drina ima živopisan krajolik i obalu. Voda je umereno brza i ne traži od tebe da se angažuješ kao neki sportista, nego više kao rekreativac koji uživa u prirodi. Ovde se nekoliko godina unazad sakuplja preko 10.000 ljudi. Sve se to istovremeno pretvorilo i u karneval i u sport", priča poznati voditelj.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track