KAD SE CRNKINJA UDA ZA BELCA: Glumica se ljubila s mužem na ulici, uhapsili je kao prostitutku!
Foto: Fb

Ponižena Danijela Vots

KAD SE CRNKINJA UDA ZA BELCA: Glumica se ljubila s mužem na ulici, uhapsili je kao prostitutku!

Pop kultura -
Stavili su joj lisice i grubo je ugurali u maricu, a dok su joj stavljali lisice na ruke posekli su joj zglob. Izgleda da su od belca i zgodne crnkinje u šortcu mislili da smo prostitutka i klijent, napisao je gnevno na Fejsbuku muž Danijele Vots

LOS ANĐELES - Afroamerička glumica Danijela Vots doživela je neprijatnost i bruku kada su je policajci zamenili za prostitutku i stavili joj lisice.

Naime, Danijela se na ulici ljubila sa svojim suprugom, a onda su im prišli policajci i tražili da pokažu lične karte. Glumica je odbila, pa su stavili joj lisice na ruke i smestili na zadnje sedište policijskih kola misleći da je prostitutka.

Umesto da Votsovu, koja je glumila Koko u filmskom hitu Kventina Tarantina "Đango", policajci prepoznaju kao filmsku zvezdu zamenili su je za prostitutku!

Ona je najverovatnije bila sumnjiva jer se ljubila sa čovekom bele puti, s tim što je čovek u čijem je zagrljaju bila u stvari njen suprug Brajan Lukas!

"Stavili su joj lisice i grubo je ugurali u maricu, a dok su joj stavljali lisice na ruke posekli su joj zglob. Izgleda da su od belca i zgodne crnkinje u šorcu mislili da smo prostitutka i klijent", napisao je gnevno na Fejsbuku muž glumice.

"Setila sam se koliko puta je moj otac došao besan nakon što je pretrpeo slično poniženje jer je tamne puti. Plakala sam zbog zemlje koja sebe naziva "zemljom slobodnih", a onda privodi ljude jer koriste svoja prava"

Policija Los Anđelesa tvrdi da ne postoji zapisnik o incidentu jer ona nije uhapšena, niti je dovedena u policijsku stanicu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track