Kako se ljube horoskopski znaci: Blizanac neće razočarati, lav će vas oboriti sa nogu!

Šta vam najviše odgovara

Kako se ljube horoskopski znaci: Blizanac neće razočarati, lav će vas oboriti sa nogu!

Pop kultura -
Nekim horoskopskim znacima najviše prija snažan poljubac, dok neki drugi vole pažljive, nežne poljupce

Svako ima svoj stil ljubljenja i prijaju mu sasvim određene vrste poljubaca. Nekim horoskopskim znacima najviše prija snažan poljubac, dok neki drugi vole pažljive, nežne poljupce...Da li vama odgovara ono što vam sugeriše astrologija, saznajte.

Stil ljubljenja OvnaUpečatljiv, energičan i snažan. Ako išta znaju onda je to kako da zapale partnera. Ovaj znak ljubljenju pristupa kao bilo čemu drugom u životu – oduševljeno i impulsivno.

Stil ljubljenja BikaLagano, senzualno i čvrsto – takav poljubac možete očekivati od Bikova. A to je jedan od razloga zbog kojih i veze bikova traju duže nego drugih znakova. Bikovi imaju posebno razvijen osećaj dodira, zbog toga će vas pre poljupca maziti, a za vreme poljupca držati za ruku.

Stil ljubljenja BlizancaDrugačiji, zanimljivi i promenljiv. Blizanci kod poljupca sigurno neće razočarati. Ipak, pre poljupca moraćete da se strpite i dobro ispričate sa njim, pre nego što pređete na akciju.

Thinkstock
Thinkstock

Stil ljubljenja RakaPrijatno, poznato i jednostavno dobro. Rakovi ne oduševljavaju pri prvom poljupcu, ali stvaraju udobnost i prijatan osećaj. Oni se ne ustručavaju da iniciraju poljubac, a posle toga ćete se osećati toplo i predivno.

Stil ljubljenja LavaPoljubac Lava će vas oboriti s nogu. Jednostavno oduševljava, a za njegov poljubac se stoji u redovima. Sve što vi treba da uradite je da se opustite i prepustite.

Stil ljubljenja DevicaPažljivo, osećajno i savršeno. Tako ljube Device. One ne vole nered pa i atmosfera pre poljupca mora biti savršena. Budući da Device ništa ne rade polovično i njihov poljubac je kompletan.

Stil ljubljenja VagaVage žive da bi udovoljile partneru. Samo, kvaka je u tome što isto očekuju i od partnera – da živi samo da bi udovoljio njima. Svaki poljubac koji podele je jedinstven. A užitak će biti isti i posle 25 godina provedenih zajedno.

Stil ljubljenja ŠkorpijeŠkorpijin poljubac najbolje opisuje reč strastveno. One su strastvene bilo šta da rade, pa se tako i ljube. S njima treba zaboraviti na sve drugo i usredsrediti se na poljubac, a zbog načina na koji Škorpije ljube to neće biti preveliki izazov.

Thinkstock
Thinkstock

Stil ljubljenja StrelcaStrelci uvek žele više, više i još više. Mnogo će vam dati, a ako želite da ih osvojite poljupcem, obratite pažnju na to šta vole i ponovite to bezbroj puta.

Stil ljubljenja JarcaJarac se retko odlučuje prvi na poljubac. A kada ga napokon uhvatite na foru i dobijete poljubac koji ste čekali mesecima, ljubite elegantno, prefinjeno i nepotpuno. Da, to je jedini način da on poželi još.

Stil ljubljenja VodolijeVodolije su drugačije, a i njihov cilj je da ostanu zapamćene. One vole iznenadne i neobične poljupce, posebno od osoba koje im nisu slične. Budite što različitiji. Drugi način da osvojite Vodoliju je da se pravite da vas ne zanima.

Stil ljubljenja RibeRiba će vas poljubiti samo ako lepo mirišete. Zbog toga su velike količine parfema nužne. Oni će vas ljubiti nežno, osećajno i pažljivo. Uzvratite im na isti način.

(Tvbest)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track