KANJE OPET BRILJIRA: Kim je kao dinosaurus ili borbeni avion!
Foto: AP

Retko se viđa

KANJE OPET BRILJIRA: Kim je kao dinosaurus ili borbeni avion!

Pop kultura -
Reper je na sebi svojstven način govorio o detaljima venčanja i svojoj ženi Kim Kardašijan

Kanje Vest ne daje često intervjue, ali kada to učini javnost ne prestaje da prepričava njegove izjave.

Reper je na sebi svojstven način govorio o detaljima venčanja i svojoj ženi Kim Kardašijan. Naime, on je otkrio da su fotografiju sa venčanja obrađivali četiri dana jer je cveće u pozadini bilo previše bledo. Instagram fotografiju Kanje je nazvao najvišim nivoom kreativnosti.

Kada su ga upitali zašto je 45 minuta držao govor na svadbi Kanje je rekao da on samo pokušava da stvori normalan svet za svoju ćerku koja "nije odabrala slavu, ali to jeste“.

"Pričao sam o tome kako su zvezde tretirane kao crnci šezdesetih godina, nemaju prava i ljudi blate njihova imena. Borićemo se da podignemo nivo poštovanja prema slavnima, tako da moja ćerka može da živi normalnim životom“, rekao je.

Kanje nije propustio priliku i da pohvali svoju ženu. "Kim je devojka koja me pali. Teško vam je da poverujete da žena s takvim licem i takvim telom voli modu, dobra je osoba, ima sopstveni novac i voli porodicu? Pa to je fenomenalno poput borbenog aviona ili dinosaurusa! U isto vreme i vrlo retko“, rekao je nazivajući sebe i Kim kulturnim konceptom.

(Super žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track