KLUNIJEVA TAŠTA: Džordž nije čovek za moju ćerku!
Foto: AP

Nije srećna

KLUNIJEVA TAŠTA: Džordž nije čovek za moju ćerku!

Pop kultura -
Baria Alamudin, majka buduće gospođe Kluni, uopšte nije zadovoljna ćerkinim izborom

Majka advokatice Amal Alamudin koja je uspela da osvoji zakletog neženju Klunija, nije zadovoljna ćerkinim izborom i smatra da je mogla bolje da prođe i da nađe muškarca svoje vere.

Džordž Kluni je godinama izazivao čežnju i uzdahe pripadnica lepšeg pola, bio je u vezama sa mnogim prelepim i uspešnim ženama, ali je holivuski zavodnik bio nepokolebiv i nespreman da ponovo "stane na ludi kamen" sve dok nije upoznao Amal Alamudin. I dok bi većina majki verovatno bila oduševljena da im se ćerka uda za slavnog glumca, majka advokatice ne misli tako.

Baria Alamudin, majka buduće gospođe Kluni, uopšte nije zadovoljna izborom. Ona je želela da joj se ćerka uda za člana islamske sekte Druza, jer je Amal odgajala u duhu te vere koja zabranjuje venčanje s osobama koje nisu pripadnici zajednice.

"Možda se javnosti čini da je Amal odabrala savršenog muškarca, ali njena majka nije nimalo srećna. Smatra kako je njena ćerka mogla da prođe bolje i nađe muškarca svoje vere", otkrile su osobe liske porodici Alamudin.

Rojters
Rojters

(Novosti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track