KORISNI SAVETI: Najvažnije novine 12. Bir festa!

Odličan muzički program

KORISNI SAVETI: Najvažnije novine 12. Bir festa!

Pop kultura -
Zbog velikog interesovanja pozivamo posetioce da na vreme kupe ulaznice po simboličnoj ceni od 300 dinara

Prvog dana XII Belgrade Beer Festa, 13. avgusta, pored 50 pivskih ukusa, posetioci će moći da uživaju i u pet koncerata na kojima će nastupiti svetske i regionalne zvezde.

Zbog velikog interesovanja pozivamo posetioce da na vreme kupe ulaznice po simboličnoj ceni od 300 dinara. To mogu učiniti na svim biletarnicama Eventima, a na sam dan velikog otvaranja od 17 sati i na tri prodajna mesta koja će biti postavljena ispred ulaza na festival.

Pozivamo posetioce da isprate odličan muzički program koji počinje već u 18.15 časova nastupom BlekBoxa i kultnih Love Huntersa. Tako će najbrže obezbediti svoju festivalsku karticu za kupovinu pića i uživati u velikoj lepezi pivskih ukusa, kao i brojnim zanimljivim akcijama koje učesnici festivala pripremaju.

Besplatan prevoz do Beer festa, foto PR
Besplatan prevoz do Beer festa, foto PR

Podsećamo da će se ulaznice plaćati samo za veliko otvaranje, dok je za naredna četiri dana ulaz besplatan.Ove godine smo, po uzoru na svetske festivale, uveli još jednu veliku novinu – festivalsku karticu. Naime, piće i suveniri će moći da se kupe isključivo uz pomoć festivalske kartice, dok će se svi ostali artikli i dalje kupovati gotovinom.

Na 12 punktova, koji se nalaze na najprometnijim mestima, posetioci će moći da iznajme i dopune festivalsku karticu. Depozit za iznajmljivanje kartice je 100 dinara i on se nakon korišćenja kartice vraća. Na karticu se uplaćuje odredjeni iznos za kupovinu pića i suvenira, koji se brzo i lako može dopuniti ili vratiti u celosti ukoliko ostane neiskorišćen.

Na ovaj način će se izbeći velike gužve koje se stvaraju pri kupovini pića, jer proces plaćanja traje svega tri sekunde i obavlja se jednostavnim prislanjanjem kartice na aparat.

Posetioci koji jednom iznajme karticu mogu je koristiti svih pet dana festivala, a nepotrošena sredstva u iznosu do 2.000 dinara i depozit će moći da refundiraju na festivalu do 18. avgusta u 03.00 časova.

Nakon festivala, zaključno sa 20. avgustom 2014. godine, vršiće se refundacija i u većem iznosu na štandu RPS, koji će se nalaziti na festivalskom ulazu broj 1.Pozivamo posetioce da sve informacije o ovogodišnjem festivalu potraže na web sajtu www.belgradebeerfest.com.

Beer fest, foto Kurir
Beer fest, foto Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track