KRAJ FESTIVALA: Igračice iz Brazila hit Egzita!
Foto: Zorana Jevtić

Karavan se seli u Budvu

KRAJ FESTIVALA: Igračice iz Brazila hit Egzita!

Exit 2018 -
Posetioci najviše hvale scenu na kojoj su mogli da pevaju, kao i Rege stejdž, gde su gledali Svetsko prvenstvo u fudbalu i ples zgodnih devojaka
1 / 3 Foto: Zorana Jevtić

Posle četiri dana lude zabave, nastupima Hursta, Suede, Dip Diša i mnogih drugih izvođača iz celog sveta sinoć je završen ovogodišnji Egzit. Karavan se već sutra seli u Budvu, gde počinje festival Si dens na plaži Jaz.

Samba... Brazilka u akciji
Samba... Brazilka u akciji

Prošlo 100.000 ljudiPetrovaradinsku tvrđavu je za vreme trajanja najboljeg evropskog festivala posetilo više od 100.000 ljudi. Prema očekivanju, najviše gostiju bilo je iz regiona, ali i iz Engleske i Holandije. Zanimljivo je to što su prvi put u Novom Sadu viđeni turisti iz Azerbejdžana, Novog Zelanda i Japana.

Oduševio... Dejmond Albern
Oduševio... Dejmond Albern

Poslednjih dana ekipa Kurira obišla je i neke manje scene, koje su zapostavljene u novinskim izveštajima u odnosu na glavne bine. Najviše pažnje na društvenim mrežama izazvao je Karaoke stejdž, na kojem su posetioci mogli da zapevaju i na trenutak se osete kao velike zvezde. Lista učesnika bila je dugačka, a red za nastup čekao se skoro sat vremena.Na drugoj strani Tvrđave održavala se demonstracija borilačkih veština i mačevanja, koja zanima jači pol. Ipak, najbučnije je bilo na Rege stejdžu, gde se pratio fudbal.Zavele navijače- Brazil je bio najveće razočarenje gostiju, a više od fudbala uzdahe su izmamile lepe devojke, koje su mešale kukovima u ritmu sambe i tako bar na trenutak prenele duh gubitničke zemlje u Srbiju. Jednima su se dopadale grudi zgodnih Brazilki, drugima njihova zadnjica, ali svi su se složili da su devojke znale da podignu navijače iz stolica.

Uhvaćeni na deluROKVIĆ NAVALIO NA BOJANUOvogodišnji Egzit ne može da se pohvali velikim odzivom VIP ličnosti. Ipak, naš paparaco uslikao je na nastupu Darka Rundeka pevača Nikolu Rokvića. Iako je mislio da ga zbog duge brade nećemo prepoznati, njegovi strasni poljupci s manekenkom Bojanom Barović nisu mogli da nam promaknu. Da li ih je ganula pesmu, nismo dobili odgovor, ali njihova ljubav i dalje cveta uprkos tome što i dalje žive na različitim kontinentima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track