Kristal Ren gost na El stajl avordsu 2014!

Ekskluzivno: Svetski top-model stiže u Srbiju

Kristal Ren gost na El stajl avordsu 2014!

Pop kultura -
Intrigantna manekenka koja se izborila sa anoreksijom prisustvovaće gala večeri u Beogradu, na kojoj će magazin El dodeliti prestižna priznanja u modnoj industriji

Ekskluzivni gost predstojećeg najprestižnijeg modnog događaja u Srbiji - El stajl avordsa 2014. biće intrigantna američka manekenka i top-model Kristal Ren.Ren, koja se u prošlosti borila sa anoreksijom, nakon riskantnog iskustva sa ovom opakom bolešću objavila je knjigu „Hungry“, koja je postala svetski bestseler, a zatim bez problema nastavila da radi kao plus sajz maneken zahvaljujući svojoj neverovatnoj lepoti i harizmi.

Naime, Ren je uspela da razbije sve tabue i ostvari saradnju s čuvenim fotografima kao što su Ruven Afanador i Stiven Mejsel. Prešavši put od ultramršavice do modela za punije, radila je kampanje za čuvene kuće kao što su „Šanel“, „Žan Pol Gotje“, „Džimi Ču“, „Diskverd“ i „Zak Pouzen“, kao i editorijale za američki, francuski, italijanski, španski, japanski Vog, El, Harpers bazar, Veniti fer, Glamur i mnoge druge.Inače, ovo će biti njena prva poseta Beogradu.

(M. D.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track