KURIR VAS VODI U ATELJE 212: Poklanjamo karte najbržim čitaocima portala Kurira!
Foto: Atelje 212

KURIR VAS VODI U ATELJE 212: Poklanjamo karte najbržim čitaocima portala Kurira!

Pop kultura -
Pet najbržih čitalaca koji se jave na na Fejsbuk stranicu Kurir-info.rs i postavite komentar osvojiće po dve karte

Kurir vas vodi u pozorište Atelje 212 na predstavu "Avgust u okrugu Osejdž" u večeras, 7.10. u 20 sati. Pet najbržih čitalaca koji se jave na Fejsbuk stranicu Kurir-info.rs i postavite komentar osvojiće po dve karte.

Dobitnici karata biće objavljeni na Fejsbuk stranici Kurira, a karte mogu podići na blagajni pred izvođenje predstave uz ličnu kartu.

Predstavu, koja je bila najbolja predstava 2013, režirala Ljiljana Todorović. Reč je o uznemirujućoj sagi, prepunoj isprepletanih zapleta o apokaliptičnom raspadu porodičnog klana Veston, koju će na sceni izneti sjajna ekipa Ateljea 212 - Dara Džokić, Anita Mančić, Milica Mihajlović, Branimir Brstina, Jelena Đokić, Jelena Petrović, Mladen Andrejević, Dejan Dedić, Isidora Minić, Marinko Madžgalj, Dragan Nikolić i Nenad Ćirić.

Tri sestre Veston, Barbara, Karen i Ajvi, vraćaju se kući da bi podržale i pomogle majci Vajolet u teškim trenucima. Situacija će se promeniti s lošeg na gore kad se ispostavi da se njihov otac udavio. Šira porodica dolazi na sahranu, ali vrućina u vazduhu i visoka temperatura (42 stepena!) dodatno će se zapaliti iznošenjem tajni i laži na videlo ispod krova porodične kuće. “Meni ništa ne promiče. Sve ja vidim!”, vikne Vajolet u jednom trenutku. “Vrelo ništavilo“ izgara u klaustrofobičnoj Vajoletinoj kući, gde se trajno naselila “duhovna potištenost“, onako kao što se u svaku poru gnjilog porodičnog stabla Vestonovih zavukla trulež. Likovi s “tragičnim izrazima lica“ mogu pobeći iz te kuće, ali ne i od sebe samih.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track