LEPOTICE KOJE OSTAVLJAJU BEZ DAHA: Ovo su najvrelija tela Holivuda!
Foto: Facebook

Plena

LEPOTICE KOJE OSTAVLJAJU BEZ DAHA: Ovo su najvrelija tela Holivuda!

Pop kultura -
Holivud je poznat po najlepšim damama pod svojim krovom a kada svoje fotografije objave na društvenim mrežama nastaje pomama

Holivud je poznat i po okupljanju najlepših dama sveta pod svojim krovom i ne čudi da kada god one objave fotografiju svog tela na društvenim mrežama, muškarci širom sveta ostaju bez daha. Ovo su poznate dama koje prosto plene svojim izgledom.

Ketrin Higl Ketrin je svoju slavu u Holivudu stekla ulogom u seriji "Uvod u anatomiju". Nakon odlaska iz iste je pokušala da održi svoju karijeru u životu pojavljivajući se u mnogim romantičnim komedijama, ali joj to ipak nije pošlo po rukom. Ona je ipak ostala upamćena i kao jedna od najseksipilnijih doktorki koje su se pojavile u toj seriji.

Bijonse Iako važi za jednu od najuspešnijih pop pevačica svih vremena, Bijonse svakako pleni i svojim seksipilom svaki put kada izađe na scenu. Njene vruće koreografije definitivno podižu temperaturu u sali na mnogim nastupima, a na nesreću svih muškaraca sveta, ona je udata za Džej Zija.

Rijana Lepotici sa Barbadosa nije strano skretanje pažnje na sebe, što dokazuje na brojnim Instagram fotografijama, na kojima skoro uvek pozira u provokativnim izdanjima.

Kim Kardašijan Samoproklamovana "kraljica Instagrama" Kim Kardašijan, redovan je korisnik svih društvenih mreža na svetu, koje zasipa svojim brojnim fotografijama, u kojima prednjače one koje promovišu njeno telo.

El Makferson

El Makferson je australijski supermodel i glumica. Tokom porodičnog odmora u Koloradu, otkrio ju je skaut Klik model agencije. U 21. godini udala se za francuskog fotografa i kreativnog menadžera magazina El, koji ju je i proslavio. Igrala je u nekoliko filmova, pojavila se u seriji „Prijatelji“. Jedno vreme bila je najplaćeniji supermodel sveta, čak ispred Sindi Kraford. Zbog svoje velike popularnosti u rodnoj Australiji, postala je prva živa osoba čiji je lik stavljen na poštansku marku.

(Blic/EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track