LOVEFEST: VIP i Bed kopi haos!
Foto: Zorana Jeftić

Povratak hip-hopa na velika vrata

LOVEFEST: VIP i Bed kopi haos!

Pop kultura -
Sat i po posle ponoći na glavnoj festivalskoj, Vatrenoj bini nastupio je holandski di-džej Tom Trago, a posle njega Finebasen, koji je bio sjajna zamena za Erika Prica

„Ako riba drolja postane“, „Moj život“, „Geto“... hitovi su kojima je grupa VIP podsetila na zlatno doba repa u Srbiji. Druge večeri Lovefesta nastupali su na Lajv stejdžu, a da su mladi u Srbiji željni dobrog „floua“, dokaz je nekoliko hiljada fanova koji su repovali uz svaku pesmu dvojca Relje i Ikca.- Ruke gore za kraj! To je to! - pozdravili su fanove „vipovci“ posle sat vremena nastupa i binu prepustili Prti Bee-Geeu, a potom i Bed kopiju, zbog kojih su izvođači na drugim binama neko vreme bili u drugom planu.Sat i po posle ponoći na glavnoj festivalskoj, Vatrenoj bini nastupio je holandski di-džej Tom Trago, a posle njega Finebasen, koji je bio sjajna zamena za Erika Prica. On je zbog bolesti otkazao evropsku turneju, ali je zato Finebasen napravio sjajnu atmosferu pesmama poput „Touching Me“ i „If You Only Knew“.Posle nastupa velikih zvezda masa posetilaca sjatila se na Sajlent disko stejdž, gde su, sa slušalicama na ušima, đuskali do ranih jutarnjih sati.(K. M.)

KuliranjeHRVATICE U LOVU NA SRPSKE DEČKEn Na Lovefestu je ove godine broj stranaca mnogo veći nego prethodne. Najviše je posetilaca iz regiona, ali ima i grupa iz Velike Britanije, Grčke i Turske.- Nije previše nafurano, totalno su kul ljudi, a mi smo ovde došle naći dečke! Zasad nam dobro ide - rekla nam je Maja Ivančević, koja se s drugaricama odmarala na ležaljkama u čil-aut zoni festivala.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track