LUDNICA NA BIR FESTU: Plavi orkestar razdrmao Beograd
Foto: Damir Dervišagić

Pivo preplavilo Ušće treće večeri

LUDNICA NA BIR FESTU: Plavi orkestar razdrmao Beograd

Pop kultura -
Poznati bend sinoć održao koncert na beogradskoj livadi pred oko 120.000 ljudi, među kojima je bilo i poznatih
1 / 3

Legendarna grupa Plavi orkestar održala je spektakularni dvočasovni koncert na Ušću treće večeri Bir festa.Najpopularnija beogradska livada bila je tesna da primi sve ljubitelje najpoznatijeg festivala piva, a po proceni organizatora, bilo je oko 120.000 ljudi, koji su sve vreme skakali i pevali. Pevač Saša Lošić Loša sa svojim bendom nastup je otvorio pesmom „Odlazim“, a onda je pozdravio publiku:

Sanja i Andrej Ilić
Sanja i Andrej Ilić

- Dobro veče Beograde, dobro došli! Sviraćemo pesme koje su obeležile našu karijeru, nadam se da ćete uživati i dobro se provesti.Nizali su se hitovi „Suada“, „Bolje biti pijan nego star“, „Lovac i košuta“, „Prljavi ples“ i drugi. Loša je pre svake numere ukratko objašnjavao kako je nastala i kakav je trag ostavila u njegovom životu.

Aleksandar Antić
Aleksandar Antić

U publici je bilo dosta veselih stranaca, koji su đuskali sa čašama u rukama. Iako nisu znali tekstove pesama, ponela ih je dobra svirka i atmosfera.Iste večeri nastupili su i Rok felers, RHCP Ril tribjut, Sanja Ilić i Balkanika, Ateist rep, Goblini i Daren Emerson.I poznate ličnosti provodile su se na sinoćnim nastupima, pa smo videli ministra Aleksandra Antića, zatim Baneta Trifunovića, Ivana Golušina, Andreja Ilića s devojkom...(M. D.)

Maja i Dragan Bjelogrlić
Maja i Dragan Bjelogrlić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track