Majka Britni Spirs otkrila šokantnu istinu o pevačicinom prvom seksualnom iskustvu!
Foto: Rojters

Kad mama zabiberi

Majka Britni Spirs otkrila šokantnu istinu o pevačicinom prvom seksualnom iskustvu!

Pop kultura -
Spirsova je bila poznata po izjavama tipa: "Biću devica do prve bračne noći", a ta priča je neslavno pala u vodu kada je njena majka Lajni napisala knjigu u kojoj je navela kada je zaista Britni izgubila nevinost

Kažu da niko ne može da te izblamira kao tvoja porodica, a pravi dokaz za to je slučaj Britni Spirs koju je rođena majka opanjkala, i to u knjizi, i celom svetu otkrila da je njena ćerka izgubila nevinost sa 14 godina.

Da sve bude još smešnije, tokom 1999. pevačica se smuvala sa Džastinom Timberlejkom, i dok je njihova romansa punila naslovne strane, Britni je plasirala priču "biću devica do prve bračne noći", što je naširoko objašnjavala i u intervjuima poput onog koji je svojevremeno, dala za norvešku televiziju.

Kasnije je ipak omiljena verzija bila da je ona prvi seks imala sa Džastinom, sa kojim je bila u vezi do 2002… Ali, Lajni Spirs, majka američke zvezde je takođe želela svojih pet minuta slave pa je pre nekoliko godina u svojoj autobiografiji napisala da je Britni nevinost izgubila već sa 14 godina i to sa kapitenom srednjoškolskog tima američkog fudbala, koji je tada imao 18 godina.

To nije sve, Lajni navodi da je ohrabrivala ćerku da se upusti u vezu sa tim momkom, jer je smatrala da će Britni tako biti mnogo popularnija u školi.

Foto Instagram
Foto Instagram
http://www.youtube.com/watch?v=il4eZWE1W3I

(Daily mail)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track