Mama se šokirala kada je zavirila u telefon trinaestogodišnje ćerke!
Foto: Shutterstock

Proverite svoju decu

Mama se šokirala kada je zavirila u telefon trinaestogodišnje ćerke!

Pop kultura -
Više nego slobodnije izražavanje, razgovori puni seksualnog sadržaja deo su devojčicine komunikacije s vršnjacima

Šona Siberi doživela je neprijatno iznenađenje kada je pročitala poruke u mobilnom telefonu svoje trinaestogodišnje ćerke Ani. Više nego slobodnije izražavanje, razgovori puni seksualnog sadržaja deo su devojčicine komunikacije s vršnjacima.

Kako je Šona došla do kćerkinih poruka? Ona i njen suprug ugradili su na Aniinom telefonu aplikaciju koja sve njene poruke direktno šalje na njihov aparat. Iako je pre tog poteza Šona bila u dilemi da li je takav korak ispravan i da li ugrožava devojčicinu privatnost, stvarnost koja joj se ukazala pred očima uverila je da je postupila ispravno.

Jedan dečak Ani je prosledio sledeću poruku: “Stidi se što ne dolaziš u subotu na zabavu, donosim kondome!”.

“Da li si ti prljavi pušač?”, pitao je prijatelj Ani. Ona mu je dogovorila da jeste pušač, ali ne prljavi, nego normalni pušač. Ostale poruke bile su s jasnim pozivima na seks.

Da li ti se dopadam? Tako bih….”, glasila je jedna.

Šona je shvatila da roditelji imaju dve mogućnosti, da zatvore oči pred realnošću ili da se uhvate u koštac s njom. Koliko god bilo strašno ono što je saznala, Šona je ipak došla do istine.

Kada je Ani saznala da njeni roditelji znaju na koji način se dopisuje s vršnjacima, burno je reagovala žaleći se da su time ugrozili njenu privatnost.

Roditelji nisu popuštali, saopštili su joj pravila koja mora da poštuje ako želi mobilni telefon. Za kraj, mada ne i beznačajno, sve poruke koje je Ani slala i primala bile su pune gramatičkih grešaka.

(avaz.ba)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track