MANJIFIKO U BEOGRADU: Koncert sa Serbian Army Orchestra u Sava Centru 18. oktobra!
Foto: PR

Prvi samostalni koncert

MANJIFIKO U BEOGRADU: Koncert sa Serbian Army Orchestra u Sava Centru 18. oktobra!

Pop kultura -
Beograd ima posebno mesto u mom srcu, a i cela priča je krenula odavde. Koncert će zbog svega toga biti naravno poseban, rekao je Manjifiko

Slovenački muzičar Magnifico (Manjifiko) poznat po hitovima "Samo malo", "Hir aj kam hir aj go", "Giv mi mani" i "Pukni zoro" održaće svoj prvi samostalni koncert u Beogradu 18. oktobra u Sava centru, uz brojne goste i pratnju the Serbian Army Orchestra.

Magnifico & the Serbian Army Orchestra (Umetnički ansambl Ministarstva odbrane Srbije "Stanislav Binički") do sada su održali 15 koncerata u Sloveniji, Italiji i Švajcarskoj, a Sava centar najavljuju kao "grande finale" zajedničke saradnje započete snimanjem muzike za hit filmove i tv seriju "Montevideo".

"Beograd ima posebno mesto u mom srcu, a i cela priča je krenula odavde. Koncert će zbog svega toga biti naravno poseban! Uz the Serbian Army Orchestra i moj bend, tu će biti režiser Dragan Bjelogrlić, glumci i saradnici na filmu, tako da će to u neku ruku biti zadnja klapa 'Montevidea'", najavljuje Magnifico.

Ulaznice za koncert Magnifico & the Serbian Army Orchestra biće od 2. septembra u prodaji na blagajni Sava centra i preko mreže Eventim, po cenama 2.500, 2.200, 1.800 i 1.500 dinara."Pošto je Sava centar fina šminkerska dvorana, i mi ćemo svirati onako fino šminkerski. Sviraćemo muzičke teme i pesme iz oba 'Montevideo' filma, i neke moje starije stvari koje su aranžirane za orkestar. To je koncert pun emocija. Mešaju se suze i smeh, tuga i veselje. Ako vas to ne zanima, dođite zato što stvarno dobro izgledamo i odlično sviramo", poziva Magnifico.

http://www.youtube.com/watch?v=pNABKflE_Mc

Magnifico: Jednom kad si ušao u kafanu...Ljubljančanin Robert Pešut poznatiji kao Magnifico poslednjih dvadesetak godina važi za jedno od najintrignantnijih muzičkih imena Slovenije i bivše Jugoslavije, zahvaljujući eklektičnim i duhovitim poigravanjem sa žanrovima, od popa i roka, preko elektra, do srpskog folka...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track