MIKI RURK KUPIO MAJICU S PUTINOVIM LIKOM: Sviđa mi se taj momak, nosiću je i u Americi!
Foto: Rojters

Briga ga za sve

MIKI RURK KUPIO MAJICU S PUTINOVIM LIKOM: Sviđa mi se taj momak, nosiću je i u Americi!

Pop kultura -
Sviđa mi je taj momak, rekao je 61-godišnji Rork novinarima kojima je pokazao majicu na kojoj Putin okićen cvećem nosi mornarsku kapu

Američki glumac Miki Rurk kupio je danas u tržnom centru u Moskvi majicu s likom ruskog predsednika Vladimira Putina i odmah je obukao pred stotinak znatiželjnih građana.

"Sviđa mi je taj momak", rekao je 61-godišnji Rurk novinarima kojima je pokazao majicu na kojoj Putin okićen cvećem nosi mornarsku kapu. Američki glumac je rekao da će svuda, pa i u SAD, nositi tu majicu.

Odnosi SAD i Rusije su veoma zategnuti poslednjih nekoliko meseci zbog krize u Ukrajini. U tržnom centru Gum u Moskvi prodaju se i druge majice s Putinovim likom. Na jednom majici je Putin s naočarima za sunce s natpisom "Najljubazniji čovek".

Te majice su deo nove kolekcije odeće s Putinovim likom mladih modnih kreatora Ane Efremove i Ivana Erčova u okviru "projekta glorifikacije nedavnih pobeda Rusije na međunarodnoj sceni". Prema poslednjoj anketi javnog mnjenja, Putin je rekordno popularan s 87 odsto Rusa koji ga podržavaju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track