MIVELA DAN ZA MENE: Javni čas joge
Foto: Pr

Life Centar

MIVELA DAN ZA MENE: Javni čas joge

Pop kultura -
Unutrašnji mir i sreća počinju kada prestanemo da trčimo i počnemo da hodamo. Žurba je stanje svesti - uvek smo ispred onoga što trenutno radimo, rekla je Dragana Jovanović

Mg Mivela u saradnji sa Draganom Jovanović, osnivačem Life Centra, poklonila je predstavnicima medija "Dan za mene", priliku da se nekoliko sati oslobode pisanja mailova, tekstova i poruka, telefonskih poziva i da umesto toga, učine nešto samo za sebe, da obnove energiju, nahrane dušu i relaksiraju telo.

U prijatnoj atmosferi novinari su imali priliku, ne samo da vežbaju jogu, već i da od Dragane Jovanović čuju savete kako da se opuste i oslobode stresa, kako da brinu o svom telu. Ona je koristeći znanja iz joge i koučinga ukazala na važnost zdrave i pravilne ishrane, kretanja i odmaranja, ali i podelila sa svima recept za srećan život: “Unutrašnji mir i sreća počinju kada prestanemo da trčimo i počnemo da hodamo. Žurba je stanje svesti - uvek smo ispred onoga što trenutno radimo. Kada usporimo osetićemo kada treba da zastanemo, vratimo se sebi i onome što nam je važno. Sreća je u nama a joga je jedan od načina da je otkrijemo“ , istakla je Dragana Jovanović.

Kako bi se svi nakon treninga osećali dobro a ne umorno, Dragana je preporučila Mg Mivela vodu kao svoj izbor, ali i izbor mnogih rekreativaca koji su redovnom konzumacijom Mg Mivele primetili da se manje zamaraju i imaju bolju kondiciju. Nedostatak magnezijuma često je razlog za umor i grčeve u mišićima. U 1 l Mg Mivele nalazi se ista količina Mg kao u 10 kg banana i to bez ijedne kalorije!

Ona ima visok sadržaj magnezijuma u obliku koji brzo i lako prelazi u krvotok i dospeva do svake ćelije organizma. Pravi izbori nas uvek vode do vrhunskih rezultata i u sportu i u izgledu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track