MODNI SAVETI ZA LETO: Za Lavice lepršave haljine, za Škorpije što kraće...
Foto: Thinkstock

Horoskop

MODNI SAVETI ZA LETO: Za Lavice lepršave haljine, za Škorpije što kraće...

Pop kultura -
Nosite romantične, džins ili seksi modele u zavisnosti od vašeg znaka

Modni savet, najbolji koji ćete dobiti za ovo leto, glasi: uskladite izgled s raspoloženjem, privucite pažnju i poslušajte šta vam zvezde otkrivaju - nosite romantične, džins ili seksi modele u zavisnosti od vašeg znaka.

OVAN Cele godine ste čeznuli za letom i sad imate priliku da zasijate. Najbolje ćete se osećati u ženstvenim krojevima, birajte nežne i meke tkanine ispod kojih se nazire figura, a boja sezone je ljubičasta. Birajte jednobojne odevne predmete, a stavove izrazite modnim dodacima.

BIKElegancija je vaše srednje ime. Držite se zemljanih tonova, klasičnih krojeva pantalona i bermuda. Unesite dašak prirode u svoju garderobu, recimo cvetne printove. Od detalja izaberite šešir širokog oboda, velike naočare i razne ešarpe.

BLIZANCIS obzirom da vas simbolizuje blizanačka dvojnost, uvek imate najbolji smisao za stil i možete odabrati bilo što što vam se slaže s raspoloženjem. Za dnevni izlazak izaberite jasne i strukturirane krojeve, a uveče nosite lasteks komade odeće koji će istaći vašu liniju. Razmislite o srebrnoj boji.

RAKOvog leta birajte modele u nežnim plavim tonovima, nijansama ružičaste i tirkizne. Razmišljajte o zalasku sunca na plaži kad birate boje koje ćete odenuti. Nova haljinica za izlazak, ili dve, to je sve što treba da uložite u letnju garderobu. Odeća | Foto: Profimedia.rs

LAV Nova frizura je jedini modni potez koji vam je potreban za ovo leto, a ni bojenje kose nije na odmet. Od odeće neka dominira zlatna. Za izlaske je idealna lepršava koktel haljina.

DEVICAJednostavnost je nešto u čemu se osećate najprijatnije, ali ovog leta pokažite malo hrabrosti. Skratite suknje i budite seksi. Igrajte se sa modnim detaljima i životinjskim printovima.

VAGA Nosite nakit uz sve što obučete. Dodajte malo blještavila svojoj uobičajenoj garderobi, torbicama ili na rukama.

ŠKORPIJAUživajte u što više boja ovog leta, posebno ako ste sami. Vreme je i da skratite suknje i počnete da privlačite pažnju koju zaslužujete. Kratke jakne izgledaće seksi na vama, posebno u hladnijim večerima. Eksperimentišite, nosite nijansu zelene, jarku ljubičastu i crvenu - svi će se okretati za vama.

STRELACBudite seksi u dugoj, lepršavoj suknji i laganim majicama s etno motivima, a za veče raspustite kosu i dodajte seksi modni dodatak već postojećoj kombinaciji. Svetle, ali jarke boje takođe će istaći vašu zabavnu stranu. Narandžasta je nova crna za Strelce ovog leta.

JARACTropski zemljani tonovi najbolje će se slagati s vašim raspoloženjem ovog leta. Duge, lagane košulje, suknje i haljine divno će vam pristajati.

VODOLIJABudite klasični ovog leta, izvadite farmerke iz "naftalina", kombinujte ih s malim topom. Što manje modnih dodataka, to ćete bolje izgledati i bolje istaći svoju ličnost. Biseri su sve od nakita što vam je potrebno.

RIBENežne tkanine istaćiće vašu lepršavost i daće vam prijatan osećaj na koži, od čipke preko svile do satena. Od boja odgovaraju vam nežne nijanse ružičaste, roze i plave.

(Žena.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track