Najbolji srpski stritbol fristajler: Slika bolje govori od reči!
Foto: PR

Egzibicije Nemanje Blažića Trikija

Najbolji srpski stritbol fristajler: Slika bolje govori od reči!

Pop kultura -
U motivacionom spotu mladima poručujem da budu uporni u onome čime se bave, i da će im se to isplatiti, kaže za Kurir Nemanja Blažić-Triki

KIKINDA - Majstorije najboljeg srpskog stritbol fristajlera Nemanje Blažića -Trikija, impresionirale su mnoge ljubitelje magične igre između dva obruča, ali i NBA zvezde poput Derika Rouza, Stefana Marberija, Serža Ibake, i njihovog kolege i našeg reprezentativca Nemanje Nedovića.

Ovi majstori košarke saglasni su u oceni da se Trikijeve egzibicije sa loptom teško mogu opisati rečima i da je njegovo umeće za svaki respekt. Shvativši da slika zbilja govori bolje od reči, Triki je snimio spot. Radi se o motivacionom spotu u kojem poziva mlade da budu uporni u onome čime se bave, i da će im se marljivost i istrajnost sigurno isplatiti.

"Voleo bih da jednog dana otvorim školu košarke i počnem da prenosim svoje znanje na mlade naraštaje. Motiv više za takvu odluku jeste puno ružnih stvari i nasilja koje se dešavaju na našim ulicama. Bolje da se deca bave sportom nego da budu prepuštena ulici", kaže za Kurir Triki.

Mladi Kikinđanin koji poslednjih godina živi u Beogradu, zadovoljno konstatuje da su mu se neki snovi već ostvarili, ali da pred sobom ima još nekoliko životnih ciljeva. "Pored škole košarke, voleo bih da se nađem na parketu neke dvorane u SAD, i pred NBA publikom demonstriram svoje umeće sa loptom. Moje klipove video je ceo svet. Ljude je najviše oduševio snimak na kojem igram popularnu igricu flappy bird, i u isto vreme vrtim loptu na telefonu. Ipak, najveće dostignuće svakako je susret sa Derikom Rouzom", kaže Triki i nastavlja "Žao mi je što zbog njegove povrede nismo odigrali basket “jedan na jedan”. Derik mi je, ipak, pokazao neke njegove finte. Imponovalo mi je kad mi je rekao: "Brate, ne mogu da verujem šta radiš sa loptom", priznaje Triki.

Popularnost prijaImam 5.000 prijatelja na Fejsbuku. Pojavljujem se u medijima, spotovima, na koncertima. Popularnost mi prija, ali ne zato što sam narcisoidan. Srećan sam što radim ono što najviše u životu volim lepo živim-kaže Triki.

http://www.youtube.com/watch?v=_X6zT6G85S4

S.U.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track