NAJBOLJI U REGIONU: Van Gog dobitnik MTV nagrade!
Foto: PR

Grupa u trci i za svetsku MTV nagradu

NAJBOLJI U REGIONU: Van Gog dobitnik MTV nagrade!

Pop kultura -
Ljudi, hvala svima koji ste verovali u nas. Ovo priznanje predstavlja našu zajedničku pobedu. Želimo da ovu nagradu proslavimo sa vama, licem u lice, od grada do grada, rekao je Đule

Grupa Van Gog je dobitnik ovogodišnje prestižne nagrade "2014 MTV Europe Music Awards" u kategoriji najboljeg regionalnog izvođača.

Dobijanjem ovog priznanja Van Gogh dalje nastavlja trku za osvajanje još jedne nagrade - "MTV Worlwide, a za njih glasate OVDE, koja će takođe biti dodeljena 9. novembra na ceremoniji u dvorani The Hydro u Glazgovu.

Najpopularnij rok bend u regionu “Van Gog” je MTV nagradu prvi put osvojio 2007. godine.

"Ljudi, hvala svima koji ste verovali u nas. Ovo priznanje predstavlja našu zajedničku pobedu. Želimo da ovu nagradu proslavimo sa vama, licem u lice, od grada do grada, a prvi susret vam zakazujemo već 11. decembra, na našem velikom beogradskom koncertu u Hali sportova na Novom Beogradu", izjavio je Đule Van Gog.

Najnoviji spot grupe Van Gog snimljen za pesmu "Skačem, skači" na najbolji način dočarava atmosferu aktuelne turneje pod nazivom "Licem u lice" i raspoloženja koje će vladati na najvećem koncertnom rokenrol dogadjaju ove sezone u Beogradu, koji grupa Van Gog priprema za 11. decembar u beogradskoj Hali sportova. Karte za koncert se mogu kupiti na biletarnicama Eventima.

http://www.youtube.com/watch?v=lefhJ6qLZyc

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track