NAPAO GA MEDVED: Džastin Biber spasao Rusa sigurne smrti!
Foto: Rojter

Neočekivani obrt

NAPAO GA MEDVED: Džastin Biber spasao Rusa sigurne smrti!

Pop kultura -
Medved je udario ribolovca, izbio mu je telefon, a kada je naprava počela da zvoni u ritmu pesme "Baby" Džastina Bibera

Kanadski problematični pevač Džastin Biber jedan je od najomiljenijih zvezdica mlađe populacije, a stariji ga uglavnom "prozivaju", njegova pesma uspela je da spasi jednog Rusa sigurne smrti.

Pesme Džastina Bibera popularne su širom sveta, međutim, ruski medvedi ih očigledno ne podnose. O tome svedoči i priča Igora Vozorbicina, koji je sačuvao glavu zahvaljući numeri kanadskog pevača.

Sve se desilo kada se ovaj ruski ribolovac otišao da peca na svom omiljenom mestu. Tamo ga je sačekao gladni medved koji ga je napao.

Divlja životinja je udarila Vozorbicina kandžom i izbila mu mobilni telefon. Međutim, desilo se nešto neočekivano. Mobilni je zazvonio, a na njemu se čula pesma Džastina Bibera "Baby". Medved se uplašio i pobegao, a Igor je sačuvao živu glavu.

Imao sam sreće kada je telefon počeo da zvoni i kada je medved pobegao – rekao je Vozorbicin i nastavio:"Znam da takva vrsta zvonjave telefona ne odgovara svakom ukusu, ali je moja unuka ubacila pesmu Džastina Bibera iz šale", zaključio je ribolovac.

Inače, medved koji je napao Vozorbicina težak je 600 kilograma, i redovno ubija vukove i sibirske tigrove.

http://www.youtube.com/watch?v=kffacxfA7G4

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track