NAŠLI SE U DALEKOM SVETU: Stana Katić u vezi sa Krisom Brkljačem, zemljakom iz Jugoslavije!
Foto: Printskrin

U srećnoj vezi

NAŠLI SE U DALEKOM SVETU: Stana Katić u vezi sa Krisom Brkljačem, zemljakom iz Jugoslavije!

Pop kultura -
Krisov otac je pre njegovog rođenja sa suprugom iz Like otputovao u Australiju, gde su se rodili i Kris kao i njegova dva brata Milan i Dragoljub

Stana Katić, glumica srpskog porekla i zvezda serije "Kasl" zabavlja se sa svojim zemljakom Krisom Brkljačem.

Iako je oduvek držala privatan život daleko od očiju javnosti, nedavno pročulo da je par u srećnoj vezi, a osvanule su i neke od paparaco fotografija koje to i potvrđuju.

Stana i Kris upoznali su se zahvaljujući Staninom bratu Marku. Njih dvojica su 2006. osnovali kompaniju "80now", a u to vreme se Brkljač i razveo od prve žene. Njega i Stanu je, između ostalog, povezala i slična životna priča jer su njihove porodice emigrirale iz Jugoslavije.

Krisov otac je pre njegovog rođenja sa suprugom iz Like otputovao u Australiju, gde su se rodili i Kris kao i njegova dva brata Milan i Dragoljub. Stanini roditelji Petar i Rada su se preselili u Kanadu, gde je ona i rođena. Ima četiri brata i jednu sestru.

Stana i Kris, foto Tumblr
Stana i Kris, foto Tumblr

Kris porodični dom napušta kao tinejdžer i odlazi u Ameriku. Navodno je jedno vreme bio beskućnik na ulicama Njujorka, ali je kasnije završio pravni fakultet. Podigao je kredit i s još dva prijatelja počeo da razvija posao, da bi danas vodio život uspešnog biznismena u Los Anđelesu.

Iako su glumica i poslovni konsultant često bili zajedno u društvu, čemu svedoče brojne fotografije, tek pre tri nedelje u javnosti su razmenjivali nežnosti. Čak je nakon smrti glumičine bake Magde, na umrlici je pored Staninog imena potpisan i Kris.

U međuvremenu, njih dvoje su 2007. raskinuli, ali su romansu obnovili tokom ove godine. Inače, deo Stanine porodice živi u Inđiji, gde je ona letos i boravila. Glumica najpoznatija po ulozi detektivke Beket u seriji "Kasl" često priča o svom srpskom poreklu i koliko je ponosna što je deo srpske kulture.

http://www.youtube.com/watch?v=lqxA8E65R4k

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track