NE UKLAPA SE U STANDARDE LEPOTE, A IPAK JE MIS AJDAHOA: Ona je inspirisala devojke širom sveta
Foto: Facebook

Hrabra

NE UKLAPA SE U STANDARDE LEPOTE, A IPAK JE MIS AJDAHOA: Ona je inspirisala devojke širom sveta

Pop kultura -
Ova prelepa devojka ima dijabetes tipa 1 i uprkos tome uspela je da postane mis Ajdahoa i da dobije brojne pohvale jer je postala pravi uzor mladim devojkama sa istim problemom
1 / 3 Foto: Facebook

Dvadesetogodišnja Sijera Sendison postala je pravi heroj kada je ponosno prošetala u kupaćem kostimu na takmičenju za mis države Ajdaho, sa sve insulinskom pumpicom na kuku.

Ova prelepa devojka ima dijabetes tipa 1 i uprkos tome uspela je da postane mis Ajdahoa i da dobije brojne pohvale jer je postala pravi uzor mladim devojkama sa istim problemom.

Sijera želi da inspiriše druge

Ova lepotica će u septembru učestovati na izboru za Mis Amerike koji će se održati u Atlantik sitiju. Hrabra Sijera je u ferbruaru 2012. godine saznala da boluje od dijabetesa i to je za nju bio veliki šok.

Dijabetes ju je podstakao da promeni svoj život

Za nju, dijabetes je bio razlog da se oslobodi i hrabro učestvuje na takmičenjima u lepoti, a time je inspirisala na hiljade ljudi. Fotografija na kojoj se vidi da pozira sa pumpicom o boku dobila je preko 5.000 "lajkova" na Fejsbuku.

Ogroman broj ljudi je podržava

Ova mlada devojka je tako ohrabrila svoje fanove da i sami postave fotografije sa pumpicom uz "hešteg" #showmeyourpump (pokaži mi tvoju pumpicu). Jedna majka 11-godišnje devojčice izrazila je Sijeri veliku zahvalnost jer njena ćerka konačno želi da obuče kupaći iako nosi insulinsku pumpicu.

Sijeru je, kako kaže, inspirisala Nikol Džonson, mis Amerike iz 1999. godine koja je takođe nosila insulinsku pumpicu.

"Iako morate da nosite ovu spravicu, to vas ne čini manje lepom. Možda ću inspirisati nekog, kao što je mene inspirisala Nikol", zaključila je Sijera.

(Žena.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track