NEGUJE IMIDŽ GRUBE DEVOJKE: Kristen Stjuart otkrila zašto se nikad ne smeje
Foto: Beta

Neće da pokaže zubiće

NEGUJE IMIDŽ GRUBE DEVOJKE: Kristen Stjuart otkrila zašto se nikad ne smeje

Pop kultura -
Onog dana kada je film "Twilight" izašao pojavila se moja slika u Njujork postu, kako sedim na verandi sa bivšim dečkom i našim psom i pušim lulu, pomislila sam da moram da kontrolišem kako se ponašam, rekla je Kristen

Glumica Kristen Stjuart za koju kažu da je jedna od najneuglednijih holivudskih glumica, otkriva zašto se ne trudi da promeni tu sliku o sebi.

Objašnjava zašto se nikad ne smeje paparacima. "Onog dana kada je film "Twilight" izašao pojavila se moja slika u Njujork postu, kako sedim na verandi sa bivšim dečkom i našim psom i pušim lulu. Tada sam pomislila da moram da budem svesna da će da me love u svim situacijama", rekla je.

Kristen kaže da zbog te fotografije, sada oseća kao da mora da "nosi" imidž grubijanke i dodaje da ne može svima da udovolji.Mlada glumica otkriva da nikad nije pravila nikakve planove. "Čim počneš da razmišljaš o karijeri kao o zacrtanoj putanji, onda gubiš svoju ličnost. Tada počinješ da radiš samo za javnost i za publiku. Pretvaraš se u kesicu čipsa", smatra Stjuartova.

Foto AP
Foto AP

(Žena Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track