NEVENA RISTIĆ SNIMA U ZAGREBU: Još jedna Srpkinja u hrvatskoj telenoveli
Foto: Facebook

Nova novela

NEVENA RISTIĆ SNIMA U ZAGREBU: Još jedna Srpkinja u hrvatskoj telenoveli

Pop kultura -
Na prvo čitanje zaljubila sam se u lik Ane Kolar. Valjda se ta moja snaga i želja za njom osetila na kastingu i nakon nekoliko nedelja usledio je poziv

Nevena Ristić, mlada glumica koju smo upoznali kao devojčicu Veru Inde Korać u "Cvat lipe na Balkanu" trenutno u Zagrebu snima seriju “Vatre Ivanjske” u kojoj igra jednu od glavnih uloga.

"Tumačim lik Ane Kolar, devojke koja je tek završila medicinu i koja je zaljubljena u svoj poziv. Odrasla je bez roditelja, ali ju je usvojila starija gospođa Tilda, koja joj je zamenila i oca i majku. Međutim, nije bila blaga i popustljiva starateljka prema Ani, već je volela upravljati njenim životom. Anina borbenost za sopstvenim identitetom dovodi do velikih sukoba između njih dve, a sve misterije njene prošlosti tada se otkrivaju", rekla je Nevena Ristić.

Čim je dobila poziv, spakovala je kofere i Krenula za Zagreb i uloga joj se odmah dopala.

"Spakovala sam torbe i krenula put Zagreba na kasting. Na prvo čitanje zaljubila sam se u lik Ane Kolar. Valjda se ta moja snaga i želja za njom osetila na kastingu i nakon nekoliko nedelja usledio je poziv, odnosno potvrda da sam ulogu baš ja dobila", rekla je mlada glumica.

"Imala sam maleni strah noć pre odlaska na snimanje. Nikoga od ekipe nisam poznavala, a jako je važno s kim radite, pogotovo kada se mesecima snima ovakav projekat. Došla sam na probu, a tu su me dočekali ljudi puni entuzijazma, sjajnih ideja i čarobne energije. Svakog dana mi je bilo potrebno najviše pomoći zbog jezika, jer ne govorim na svom maternjem već na hrvatskom. Tada mi svi pomažu. Već je prošlo mesec dana i sve se bolje i bolje snalazim.

Pre nekoliko dana ste snimali scenu u kojoj ste iznenadili i samu sebe..."Trebalo je da moj lik iznese glumca iz vatre, koji pritom ima 30 kilograma više od mene. Da li od vatre ili iz glumačkog žara, u meni se probudio adrenalin i iznela sam kolegu bez problema i to čak pet puta. Sutradan nisam osećala ruke i leđa, ali sam bila ponosna dok je ekipa bila u šoku", otkrila je Nevena.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track