NI BRAČNI SAVETNIK NE POMAŽE: Bijonse i Džej Zi na korak od razvoda!

Nesuglasice

NI BRAČNI SAVETNIK NE POMAŽE: Bijonse i Džej Zi na korak od razvoda!

Pop kultura -
Njih dvoje će se navodno rastati tek nakon završetka zajedničke turneje "On the run", jer smatraju da imaju obavezu prema svojim obožavaocima

Bijonse i Džej Zi po svemu sudeći rastaće se na neko vreme, pošto nisu uspeli da izglade nesuglasice posle poseta bračnom savetniku.

Njih dvoje će se navodno rastati tek nakon završetka zajedničke turneje "On the run", jer smatraju da imaju obavezu prema svojim obožavaocima.

Džej Zi i Bijonse odlučili su da naprave probnu pauzu i odvoje se jedno od drugog na neko vreme, s obzirom da je njihov brak već duže vreme u velikoj krizi. Ipak, još uvek ne žele da prenagljuju sa razvodom.

"Pokušavaju da smisle način na koji će se rastati bez razvoda. Trenutno su na ozbiljnoj koncertnoj turneji, a veliki deo novca od promotera dobili su unapred", izjavio je izvor blizak paru.

Takođe se dodaje da su njih dvoje već duže vreme u problemima, a da su pogrešili kada su mislili da će dolazak na svet ćerke Blu Ajvi, poboljšati njihov poljuljani odnos.

Priču o rastanku podgrejao je i Bijonsin zahtev za promenu predbračnog ugovora, u kome zahteva da joj Džej Zi isplati pet miliona dolara u slučaju prevare. Mnogi smatraju da je ovo njihova poslednja zajednička turneja, a da stvari definitivno ne funkcionišu među njima, pokazao je i snimak koji se pojavio pre par meseci, a na kome Bijonsina sestra Solanž napada Džej Zija u liftu. Incident se dogodio na zabavi koju je organizovala pevačica Mel Bi.

Ipak, oni su na sebi svojstven način pokušali da demantuju glasine o razvodu, pa su brže bolje postavili sliku na Instagram na kojoj uživaju u romantičnoj šetnji sa ćerkicom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track