NIJE SVE U IZGLEDU: 6 načina kako da ga privučeš

Saveti

NIJE SVE U IZGLEDU: 6 načina kako da ga privučeš

Pop kultura -
Evo nekoliko saveta kako privući pažnju simpatije, a da ne igraš na kartu izgleda

Privlačenje pažnje simpatije može biti zeznuta stvar, posebno ako ne igraš na kartu izgleda.

Iako su dečaci prilično vizuelni tipovi, i njima je jasno da se iza lepog lica krije određen karakter i ličnost u koju se tek moraju zaljubiti. Kada zadobiješ njegovu pažnju zbog nekog kvaliteta ili osobine, veruj da ćeš je dosta duže zadržati nego onda kada obučeš prekratku suknju ili preduboki dekolte.

Evo nekoliko saveta kako privući pažnju simpatije, a da ne igraš na kartu izgleda.

Ne izbegavaj gaAko nisi u njegovoj blizini, nećeš privući njegovu pažnu. To ne znači da moraš da ga progoniš, ali trebalo bi se tu i tamo pojaviš na mestima gde on provodi vreme. Ako je reč o kafiću gde često pije kavu, zašto i ti ne bi jedno jutro svratila tamo?

Pokloni mu pažnjuNe moraš da ga zaspeš komplimentima ili upijaš svaku njegovu reč kao da si opsednuta, ali uvek obrati pažnju na ono što priča, postavljaj mu podpitanja i tako mu daj do znanja da te zanima ono o čemu govori. Svima nam godi kada zadobijemo nečiju pažnju – i njemu će.

Budi samouverenaSvi se malo uznemirimo kada treba pričati sa simpatijom, ali pokušaj da se u tom trenutku opustiš najviše što možeš – dokazano je da dečake privlače devojke "koje znaju šta rade". Samopouzdanje je seksi.

Budi prirodnaOnako kako se ponašaš u društvu drugarica i školskih kolega, ponašaj se i u blizini njega. Nemoj da se pretvaraš u nedostižnu divu ili čudnu ćutljivicu – slobodno pričaj o svojim hobijima i interesima, ali ne zaboravi i da slušaš; ljudi koji neprestano brbljaju o sebi su naporni.

Budi prijateljski raspoloženaSvi vole prijatne, vesele i nasmejane osobe – pa tako i dečaci. Ako želiš da privučeš njegovu pažnju, budi prijateljski raspoložena. Nemoj da psuješ ili da izigravaš muškaraču jer takve stvari odbijaju dečake. Ako si baš zbog nečeg iznervirana i ne možeš da se obuzdaš, pričekaj dok se smiriš ili porazgovaraj s nekom bliskom osobom.

Smej seDečaci obožavaju da budu u blizini devojaka koje znaju da uživaju u životu – a ima li lepšeg dana od onog kada se neprestano smeješ? Ako misliš da je duhovit, daj mu do znanja da ti je zanimljiv; smehom ćete se i on i ti bolje osećati u vlastitoj koži.

Foto Shutterstock
Foto Shutterstock

(Teen385)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track