NIL PATRIK: Ukapirao sam da sam gej kada me je poljubio Bert Rejnolds!
Foto: Beta

Otvorio dušu

NIL PATRIK: Ukapirao sam da sam gej kada me je poljubio Bert Rejnolds!

Pop kultura -
Haris je priznao da je homoseksualac još 2006. godine, a sada je u srećnom braku s Dejvidom Bertkom kojeg je upoznao 2003. godine

Glumac Nil Patrik Haris je pre gotovo osam godina otvoreno priznao da je gej. Njega su obožavatelji najviše zavoleli u ulozi simpatičnog Barnija u seriji "Kako sam upoznao vašu majku".

Glumac sada otkriva da je ukapirao da je gej onda kada se poljubio sa glumcem Bertom Rejnoldsom. U svojim novim memoarima "Sami birate autobiografiju" ispričao je svoj put do prihvatanja samog sebe.

"Nakon dugog putovanja, priznao sam sebi da sam gej, a to saznanje bila je divna i najvažnija komponenta upoznavanja samoga sebe. Svi misle da je ta priča jako smešna. Poljubio me Bert Rejnolds i tako sam shvatio da mi se zapravo to dopada", priznaje slavni glumac.

Haris je priznao da je homoseksualac još 2006. godine, a sada je u srećnom braku s Dejvidom Bertkom kojeg je upoznao 2003. godine. Haris i Bertka zajedno su od 2004. godine, a dobili su i blizance dečaka Gideona Skota i devojčicu Harper Grejs uz pomoć surogat majke 2010 godine. Verili su se u junu 2011. godine.

Dnevno.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track