NIŠTA OD RAZVODA: Bijonse i Džej Zi ostaju zajedno zbog ćerkice!
Foto: AP

Žele da sačuvaju brak

NIŠTA OD RAZVODA: Bijonse i Džej Zi ostaju zajedno zbog ćerkice!

Pop kultura -
Bijonse i Džej Zi su se dogovorili da ne upliću ćerku u priču o razvodu i da se potrude da poprave situaciju. Bijonse ne želi da se razvede

Bijonse i Džej Zi se, iako se poslednjih dana o tome polemiše, izgleda ipak neće razvesti. Poznati par će ostati zajedno zbog ćerkice Blu Ajvi, navode američki mediji.

"Bijonse ne želi da se razvede. Ona je protiv tih principa. Sada, kada imaju Blu Ajvi, pevačica je više posvećena porodici. Bijonse i Džej Zi su se dogovorili da ne upliću ćerku u priču o razvodu i da se potrude da poprave situaciju. Bijonse ne želi da se razvede", rekao je izvor blizak paru i dodao da se i Džej Zi potpuno posvetio Bijonse i Blu Ajvi, te da čini sve kako bi dokazao svoju ljubav i lojalnost prema porodici.

Priču o rastanku podgrejao je Bijonsin zahtev za promenu predbračnog ugovora, u kome zahteva da joj Džej Zi isplati pet miliona dolara u slučaju prevare. Mnogi smatraju da je ovo njihova poslednja zajednička turneja, a da stvari definitivno ne funkcionišu među njima, pokazao je i snimak koji se pojavio pre nekoliko meseci, a na kome Bijonsina sestra Solanž napada Džej Zija u liftu. Incident se dogodio na zabavi koju je organizovala pevačica Mel Bi.Ipak, oni su na sebi svojstven način pokušali da demantuju glasine o razvodu, pa su brže bolje postavili sliku na Instagram na kojoj uživaju u romantičnoj šetnji sa ćerkicom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track