NJIMA SLAVA NIJE MOGLA NIŠTA: 15 holivudskih parova koji su sačuvali brak!
Foto: Ap

Opstali uprkos pritiscima

NJIMA SLAVA NIJE MOGLA NIŠTA: 15 holivudskih parova koji su sačuvali brak!

Pop kultura -
Ovo su zvezde koje pokazuju da je ipak moguće održati brak i u Holivudu
1 / 5 Foto: Rojters

Kada pogledamo jedan standardni holivudski brak ne zna se da li je brže počeo ili se završio. Ali ipak, nisu svi takvi. Za promenu mogli bi da pogledamo retke i dugovečne parove poznatih koje smo možda i zaboravili. Ovo su zvezde koje pokazuju da je ipak moguće održati brak i u Holivudu, piše Story.rs.

1. Rita Vilson i Tom HenksRita i Tom su u braku od 1988. godine i mnogi misle da su oni savršeni par. Imaju dvoje dece, sinove Trumana i Čestera, a Tom iz prvog braka ima još dvoje, sina Kolina i ćerku Elizabet.Ljubav svakako i dalje sveta, i to je veoma lako uočiti. Tom i dalje smatra da Rita ništa ne bi trebalo da menja da bi bila sa njim.

2. Goldi Hon i Kurt RaselNjih dvoje su se upoznali kada je Goldi imala 21 a Kurt 16 godina, a počeli su da se druže na setu Swing Shift-a 1983. Iako ne zvanično venčani, oni su zajedno više od 25 godina. Goldina ćerka Kejt Hadson smatra Kurta svojim ocem, a par takođe ima i sina Vajata (26).

3. Sara Džesika Parker i Metju BrodrikOvaj brak traje još od 1997. Imaju troje dece i smatraju da ne postoji taj novac koji može da kupi sreću, te zato očigledno vrlo uspešno neguju svoju ljubav sve ove godine.

4. Viktorija i Dejvid BekamPoš i Beks su se venčali 1999. godine.Intimnoj ceremoniji prisustvovalo je tek 29 zvanica. Par ima četvoro dece, i ništa ih ne može pobediti.

5. Iman i Dejvid BouviModeli i rok zvezde se izgleda savršeno slažu, a Iman i Dejvid su najpoznatiji primer jednog takvog braka. Venčali su se 1992. godine i imaju ćerku Aleksandriju Zahru.Ona tvrdi kako i dan danas ima leptiriće u stomaku kada ugleda svog supruga, dok je on odlučan u ideji da je zasmejava kao niko drugi. Prosto ih morate obožavati.

6. Kira Sedžvik i Kevin BejkonOvo je brak koji traje više od 22 godine. Kevin je izuzetno vezan za svoju suprugu. Nedavno je izjavio kako je tajna dugog i srećnog braka više strasti u krevetu nego u svađama.

7. Fejt Hil i Tim MekgrovFejt i Tim su u braku od 1996. i imaju troje dece. Nedavno su zajedno putovali i organizovali romantične večeri onako kako im dečiji školski rasopred dozvoljava. Sve rade u korist svoje porodice.

8. Gven Stefani i Gevin RozdejlOvaj prelepi par je u braku od 2002. godine. Imaju dva sina. I dan dana često i rado govore jedno o drugom u medijima koristeći najlepše moguće reči.

9. Sara Mišel Gelar i Fredi Princ DžuniorSara i Fredi su se upoznali 1997. godine na setu I know what you did last summer, a počeli su se da se zabavljaju tek 2000. U braku su od 2002. godine. Sara je promenila svoje prezime u Princ za petogodišnjicu njihovog venčanja.

10. Ketrin Zita Džouns i Majkl DaglasOni su u braku od 2000. godine. U najskorijem intervjuu Majkl je izjavio kako je njemu i supruzi veoma lepo, da je ona najbolja žena i da je podržava u svemu.

11. Ali i Bono HjusonAli priznaje kako joj brak nije uvek padao lako, i da su zajedničke uspomene koje imaju zapravo od velike pomoći. Njihov brak tako ostaje jak. Par je u braku od 1982. godine i imaju dve ćerke, Džordan i Memfis Iv, i dva sina, Ilajdžu Boba Patrikusa Džudži Kju i Jona Abrahama. Uprkos svim tračevima, Ali i Bono su i dalje veoma srećni zajedno.

12. Poleta i Denzel VašingtonDenzel je upoznao Poletu na setu Vilma, 25. juna 1983. godine.Sada, imaju ćerku Katju, sina Dejvida, i blizance Oliviju i Malkolma. Par je obnovio svoje bračne zavete u Južnoj Africi 1995, i uprkos šuškanju o razvodu, zajedno su i presrećni posle toliko godina.

13. Latanja Ričardson i Semjuel El Džekson1980. godine Semjuel se venčao sa Latanjom, koja je bila poznati producent jednog sportskog kanala, kao i fenomenalna glumica. Dobili su ćerku Zoe 1982. koja je sada uspešni producent frilenser. Iako su se često pominjali razni teški trenuci u vezi ovog poznatog para, oni se i dan danas veoma vole. Semjuel je oduvek obožavao Latanju, njenu ljubav prema životu, smisao za humor, i to što generalno zrači pozitivnom energijom.

14. Šeron i Ozi OzbornOzi je upoznao Šeron kada je ona imala 18 godina, i dok je još uvek bio u prvom braku.Kasnije, on se venčao s njom na Dan nezavisnosti, 4. jula 1982. godine. Što se samog datuma tiče, on je izjavio kako je to uradio namerno, kako nikada ne bi zaboravio kada im je godišnjica. Iako su se nekoliko puta rastali tokom prvih godina braka zbog Ozijeve zavisnosti od droge i alkohola, kao i fizičkog nasilja, to ih je na kraju samo učinilo tada najšokantnijim parom u Holivudu. Imaju troje dece zajedno: Ejmi, Keli i Džeka.

15. Rea Prlmen i Deni de VitoJedan od najzabavnijih i najdužih brakova Holivuda. Venčali su se 28. januara 1982. i imaju sina Džejkoba, i dve ćerke, Lusi i Grejs. 2012. su šokirali javnost izjavivši kako se rastaju nakon čak 30 godina braka. Srećom, opstali su.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track